Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kup białe kierunki z czarnym wkładem i przezroczystą szybką wyglądają o wiele ładniej od samych białych
Opublikowano

zostaw te kierunki, wg. mnie pomarańcze to klasyka w BMW, do tego jeżeli chcesz to proponuję żółte ringi i będzie bardzo ładnie

jak już planujesz zmienić kierunki to białe lub dymione, oczywiście tylko oryginalne, bo inne będą wyglądać jak agro!! i pamiętaj, że zmieniając kierunki z przodu trzeba zmienić też lampy z tyłu żeby to miało smak

Opublikowano
patryk jak byś poszedł do salony BMW po nowe auto no i stoi piękne srebrne coupe ;) z pomarańczowymi kierunkami i " przypuśćmy " zaczoł byś kręcić nosem a sprzedawca zaproponował by ci zmiane na przezroczyste za drobną opłatą to co byś powiedział raczej TAK TAK ;) zmieniamy niestety 99,99% forumowiczów jeździ autami z drugiej ręki i nie ma wpływu na to jak mogło by wyglądać auto a to że kolega ma pomarańczowe to z tego względu że pierwszy własciciel przuzulił albo mu się takie podobały takie jest moje zdanie
Opublikowano
Białe bardziej chyba do xenonów pasują, ja mam żarówki, dają światło w odcieniu żółtego i założyłem ringi żółte. Efekt wygląda zaje.. Radek200 innym temacie masz napisane jak je zamontować.
Opublikowano
ale tak naprawde te właśnie wyglądają lepiej niż te co on ma takie jest moje zdanie nie wiem jak wasze jakie nie założy będzie ładniej
Opublikowano
Szanowni Koledzy, myślę że decydując się na jakiekolwiek zmiany należy dążyć do stricte sportowo-fabrycznego wizerunku auta. Dla BMW moim zdaniem NAJLEPSZA i pożądana jest stylizacja "MTechnick"... sami powiedzcie, czy widząc piękną E46 coupe z lampami LEXUS LOOK i neonami nie kręci Wam się łza żalu w oku??

Kolega prosił o pomoc, jednak zakupi to co gust i upodobanie mu podpowiedzą. Pozdrawiam! Łuki

100% racji :)

Opublikowano

kolego jak juz chcesz miec biale kierunki to kup sobie uzywki oryginaly, przod i tyl,bedziesz mial jak fabryczne.

co do ringow to nie licz na to ze Ci beda swiecic tak jasno jak na tej 5-tce z linka.zwykla sciema a zdjecie zrobione przy pochmurnej pogodzie i o zmroku.w jasny sloneczny dzien ccfl ringi sa ledwo widoczne.wiem bo mam.

Opublikowano
Koledzy z rozmowy wnioskuje ze jak niema ktos ksenonow i ma zwykle zarowki to lepiej zalozyc zolte ccfl ??Biale zle bd wygladac??