Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Koledzy czy ktoś wie jak/czym można pozbyć się blokady TV w czasie jazdy??
Opublikowano
zapodajesz do "magika" z alledrogo, placisz i wyjezdzasz z free TV/DVD...pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano
Tyle to wiem ale jakim programem to można zrobić samemu?
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak cos to zapraszam do mnie, tv dvd free e60 e90 e70 (nawigacja professional), navibmw.pl

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czasami mam wrażenie że niektórzy na tym forum zarejestrowani są tylko i wyłącznie po to żeby trzepać kasę na innych user'ach :mad2:

Trochę "dobrej duszy" jak to kolega SERATO ironicznie napisał na pewno nie zaszkodzi.. a wręcz przeciwnie :wink: :wink:

myślę że lepszym biznesem, niż ten który tutaj uprawiacie było by to jakbyście zapłacili klubowi i zrobili sobie reklamę tam na górze.. jak mają "części do bmw" bo czytając co drugi wasz post można zobaczyć tylko i wyłącznie tekst reklamowy :duh:

a tak.. więcej osób by was zobaczyło.. a i klub by trochę powiększył swój budżet :) :) :) :)

Opublikowano

powiem tak - i z pewnością każdy zna to powiedzenie "business is business"

Nie jestem w żaden sposób stronniczy bo nie korzystałem z usług żadnego z nich ... ale oni po prostu z tego tematu żyją.

Nie wyobrażam sobie osobiście, aby dzielić się swoją wiedzą i "know-how" w temacie z którego żyje.

Oczywiście jest druga strona medalu - forum - ale tutaj raczej wymienia się doświadczeniami zdobytymi na własnej skórze i kwestiami DIY które ktoś już przerabiał bo nie chciał wydać pieniędzy na X usługę w warsztacie/serwisie Y.

Skovroon jak popatrzysz na inne fora - sytuacja jest identyczna - czasami podpowiadają - naprowadzając usera - jeśli nie wiem jak - jedzie i płaci.

Welcome to real world Neo ;) .....

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

Jasne... Business ma swoje zasady i tyle.

Ale skoro kruk203 napisał że chce to zrobić sam, to fajnie by było jakby koledzy którzy się na tym znają właśnie tak jak napisałeś "naprowadzili" go na to w jakim kierunku ma ruszać. Bo dużo większą frajdę daje fakt że się zrobiło coś samemu niż wykorzystanie tej drugiej opcji :wink:

Opublikowano

"ooooo jakis dobrej duszy"

napisalem bo wiem ze chodzi. Dziekuje za komplement:)

chwilka w google i na angielskich albo niemieckich stronach i od razu macie to co napisalem.

nie wiem czamu cos takiego jest tu taka tajemnica:(

osoby ktore sa tu tylko dla swojej reklamy i robia kase informacjami ktore przypadkowo znalezli na innych forach....... a co tam:)

niech karzdy zarabia jak chce.

Dla mnie forum jest zeby sie nauczyc i puzniej zrobic to samemu.Na moje pytania dostalem podpowiedzi (za free) i dlatego bede tez jak moge pomagal innym.

pozdrawiam

P.S. @mmw robi sie to NCS