Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

http://img218.imageshack.us/i/dsc0576z.jpg/

czy ktoś mi może powiedzieć albo najlepiej wkleić fotkę naklejki która znajdowała się w zaznaczonym miejscu?

jak kupiłem autko to była zerwana i został tylko klej po naklejce/ znaczku..

szukałem w necie zdjęć, oglądałem mnóstwo trójek, ale nie widziałem żeby ktoś miał w tym miejscu coś...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie znajdziesz bo w tym miejscu nie ma naklejek. Podejrzewam ze poprzedni właściciel kupił nowa listwę a na niej była naklejka z nr części lub ceną.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

hmmm

no wydaje mi się ze jednak było coś innego, bo klej który usuwałem był silikonowy a nie wodny którego używa się w naklejkach papierowych/foliowych...

poza tym to "coś" ;) musiało być długo na tej listwie, bo ślad który został jest oryginalnym kolorem listwy, wszystko dookoła wypaliło się na słońcu lub lekko utleniło i dlatego miejsce po "czymś" jest jaśniejsze..;/ niby detal i mi to nie przeszkadza ale w codziennej eksploatacji no ale skoro było a nie ma..

nie chce tam jakiegoś buraka naklejać. coś w podobie wymiarem mogę wydrukować u siebie w firmie na foli jeśli była to naklejka, albo zamówić u grawera taki pasek metalu z napisem, tylko nie wiem co było tam napisane i koło się zamyka.

myślałem ze możę ktoś coś takeigo miał...

w takim razie proponuję małą ankietę pt: "co tu nakleić"... ?? :norty: hhe wpisujcie sie;)

myślałem o "harman/kardon" bo w boczkach luterek mam takie metalowe wstawki, widoczne nawet na zdjęciu...tylko po .... wszędzie to piać i to eksponować...

lub wersje wyposażeniową jakie bmw nadaje poszczególnym opcjom ale tej też nie znam;)

nie przeklinaj :nienie:

Opublikowano

No właśnie zanim doczytałem, to samo przyszło mi do głowy, że nakleił sobie HARMANA. Może bał się że ktoś nie zauważy z boku i dał jeszcze tam :D

A jeśli nie zgadniesz, to szybciej w lotto trafisz, niż rozkminisz, co komuś przyszło do głowy i do rąk :lol:

Opublikowano

heheh no mogło być i tak, bo wersja dla nie palących czyli bez zapalniczki samochodowej....gniazdo jest z pustą zaślepką..

i żeby sie nikt nie zapomniał to jeszcze napisał zeby nie palić...heh;)

Opublikowano
Ewentualnie naklej może coś w stylu "zapnij pasy" lub "spokojnie maleńka zaraz osiągniemy 200km/h" :8)

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

Opublikowano

hhehe

tak wlasnie myslalem ze znaczek m3 leżał by tam idealnie :mrgreen:

paski ewentualnie łyżwa nike w zamiennieku hehheheh

tudzież jakiś czas temu moodne, choć juz nie aktualne bmw sauber f1 teeeam.....;)

Opublikowano
chyba pozostaje zaakceptować ten ślad i z czasem wymienić na nową listwę poprostu...chociaż mało widziałem takich "poprzecieranych" listew, zazwyczaj są gładkie...
Opublikowano

A wracając do tematu. Jaką strukturę ma na zewnątrz ta listwa ? jest gładka ?

Może spróbuj delikatnie potraktować ją jakąś pastą leciutko ścierna do polerki nadwozia, albo pastą TEMPO, którą nawet chromy można polerować !? Tylko nie od razu, a delikatnie, kilka razy a może z czasem sie stonuje trochę.

Opublikowano

lekko chropowata.

wczoraj siedzialem w 330xd kolegi on miał gładziusieńkie,jakby polakierowane, a u mnie jest gładko ale nie aż tak można powiedzieć że bardziej matowa powieżchnia. fajnie to wygląda swoją drogą.

miałem zmieniać listwy na czarne lub jakieś szare, bo nie jestem fanem aluminium we wnętrzu ale jak pojeżdziłem z tymi to już się z nimi nie rozstane;)

też zastanawiałęm się nad polerką delikatną..no zobaczymy.

mam w planach polerkę bo fura stała gdzieś pod drzewem całe swoje życie i ma mnostwo małych wżerów od żywicy..to przy okazji sporóboje zasadzić się na tą listwe....

mnustwo :arrow: mnostwo