Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

szukam po necie i neimoge znalesc ksiazke o bmw,

mam e39 i jest ksiazka w ktorej jest opisany kazdy przyscisk w (kokpicie) auta, tylko ze to jest po niemiecku wszystko, gdzie mozna taka ksiazke dostac tylko po polsku??

Opublikowano

W każdej ASO BMW kupisz oryginalną polską książkę obsługi auta, radia, zmieniacza CD.

Czasem trzeba kilka dni poczekać ale mają do każdego rocznika. Koszt do E39 to ok. 30zł.

Pozdrawiam

Opublikowano
to jeszcze powiedz mi w którym serwisie kupie instrukcje do nawigacji, czyli do tego monitorka który w środku wyświetla wszystko ??? ori niemiecka jest a w PL w Krakowie w Mcars jak pokazałem że chce takie tylko po polskiemu to wielkie oczy zrobili

po co komu porsche skoro można sobie pośmigać Bunią :D

Zmienione specjalnie dla Kolegi z forum :D

Pozdrawiam

Opublikowano
to jeszcze powiedz mi w którym serwisie kupie instrukcje do nawigacji, czyli do tego monitorka który w środku wyświetla wszystko ??? ori niemiecka jest a w PL w Krakowie w Mcars jak pokazałem że chce takie tylko po polskiemu to wielkie oczy zrobili

Instrukcji po polsku do nawigacji nie ma, ale jesteśmy my, czyli użytkownicy tego forum którzy wytłumaczą ci to czego nie rozumiesz. :D

Opublikowano
Instrukcji po polsku do nawigacji nie ma, ale jesteśmy my, czyli użytkownicy tego forum którzy wytłumaczą ci to czego nie rozumiesz. :D

dziękować :D już do większości doszedłem :D metodą prób i błędów :D oraz z moją znikomą znajomością języka de plus oczywiście :D obrazki :D

po co komu porsche skoro można sobie pośmigać Bunią :D

Zmienione specjalnie dla Kolegi z forum :D

Pozdrawiam