Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam was ponownie !

Czy poradzi mi ktoś jaka dojazdówke trzeba kupic do 118d z 2009 roku ? 15 cali wejdzie czy musi byc minimum 16 ?

Pozdrawiam :)

Opublikowano
nie wiem czy uzywales kiedys kompresorka i plynu.. ja bylem kiedys zmuszony.... i jest to gowno warte i tak skonczylo sie laweta... w dodatku cale kolo zapier%#%$#%lone gownem na rozciecie i tak nie da rady na punktową dziure polecam chociay cos takiego.. http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-do-opon-kolki-co2-poznan-i3327359889.html.. sprawdzilem kolki elegancko sie trzymaja.
Opublikowano
link nie działa. ja mam ori plyn z VW. zeby rozciać opone to trzeba naprawde sie postarac

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano

ja mialem mercedesa... moze inna ale G#@$@#$no jakich malo..

http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-do-opon-co2-do-latania-hit-14-i3348964365.html

takie uzylem i dzialalo w 100% na punkt.... trafilo sie kiedys na wczasach ale 10 min i bylo po robocie i jezdzilo. jezdzilo auto z tym sprzedalem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
dobrze to spointowales. sami mowice ze 8 cali z et 40 jest optimum na na przód. myslę ze lekkim naciagiem powinno dać rade czy tez sie myle

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano
naciąg gumy dziala jak magnes ;) i jest :cool2: byle nie na wacka gume naciągać ;P hheheheeheheh
Opublikowano

Na 19 / 8,5cala et43 opona 225/35

jest wszystko ok - jest na rowno z blotnikiem

Mysle ze przy et 38 moze jeszcze byc ok ale najlepiej sprawdzic organoleptycznie

Opublikowano

Ma ktoś z was założoną gumę 225 40 18 na feldze 8,5''?

Jak to się układa (oem przewiduje 245 35) przy tej feldze.

Nie rozciągnie się to za bardzo?

Opublikowano
Jaka padaka? mnie się ułożyło ;) jest parapet, a ten naciąg jak nie naciąg, więc ujdzie ;)

Hehe :cool2:

no powiem wam, że dylemat mam spory, opony 225/40 cenowo są do ogarnięcia, dopłata do 245/35 to 200-300zł do opony, ale poza kasą, bardziej obawiam się zmuły przy takiej szerokiej skarpecie.

Jeżeli ktoś z was ma jeszcze taki przypadek to pisać pisać

Opublikowano
idz w strone 205-225 bedzie bardziej dynamiczny i kup assistance do opon i wywal RSC
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ma ktoś z was założoną gumę 225 40 18 na feldze 8,5''?

Jak to się układa (oem przewiduje 245 35) przy tej feldze.

Nie rozciągnie się to za bardzo?

Ja mam u siebie w 130i z tyłu 225/40/18 na feldze 8,5"

E30 325i 2d '88 - classic

E36 325i Smurf na tor - klik!

G31 LCI

MX-5 ND '19 track car