Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potwierdzam, wczoraj dostałem przesyłkę, czekałem równy miesiąc (22 czerwca - 22 lipca). Ot, taka miła niespodzianka :)
Opublikowano

Dziwne, dziś dostałem instrukcję papierową, w sumie już drugą. Ciekawe czy za miesiąc dojdzie trzecia.

Podsumowując firma która prowadzi akcję wysyłki na zlecenie BMW chyba nie za bardzo panuje nad sytuacją - albo nie wysyłają lub bardzo długo trzeba czekać albo dublują wysyłkę.

Ps. Jeżeli ktoś bardzo potrzebuje i nie może się doczekać to mogę mu wysłać dziś otrzymaną.

Zainteresowani niech piszą na priv.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dostałem wczoraj drukowaną do E46.

Coś mi się wydaje, że to co mieli na stanie to mimo wszystko wypchną, reszta dostanie elektroniczną wersję.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! Dzwoniłem dzisiaj pod nr infolinii BMW w sprawie owej instrukcji. Dowiedziałem się że wszyscy posiadacze E46 otrzymają instrukcję książkową, natomiast do nowszych Trójeczek wysyłają mailem. Prawdopodobnie ta zasada tyczy się wszystkich aut produkowanych do i po 2005r. Ale to już akurat moje domysły. Warto zadzwonić samemu i dowiedzieć się konkretnie. W moim przypadku pan, z którym rozmawiałem poszukał mojego zgłoszenia, którego akurat nie mógł znaleźć, więc poprosił mnie o dane i obiecał załatwić sprawę w trybie natychmiastowym.
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkich

Znalazłem w sieci, że BMW Polska umożliwia bezpłatnie otrzymanie instrukcji obsługi samochodu w wersji papierowej każdego modelu BMW.

nie do końca, piszą "Instrukcje Obsługi BMW dostępne są do samochodów wyprodukowanych po 2000 roku.". :(