Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

to ja bym jakiś kontakt prosił w celu dogadania szczegółów i jakie opłaty, jakiś numer konta dla organizatora bo dziś już 3 ci a tu jakoś ucichło wszystko a termin jakby nie było za 5 dni :D

w zasadzie to już 4 :D

pozdrawiam

po co komu porsche skoro można sobie pośmigać Bunią :D

Zmienione specjalnie dla Kolegi z forum :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Trzeba byc BMW?? Bo tez bym wpadl :wink:

nie ma obowiązku, wystarczy deklaracja, ze bedziesz i wpisowe

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Tak, 8 maja sobota od 9.00.

Niestety ja muszę odpaść tym razem, nie dam rady usunąc usterki do soboty. Andrzej przejmiesz opiekę organizacyjną nad spotkaniem?

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Tak wszysko aktualne.

SOBOTA 8 MAJA 2010r LOTNISKO W UŁĘŻU 9.00-15.00

SAMOCHOD DOWOLNY, WPISOWE 200 zl ( powyzej 15 samochodow ) - 250 zl mniejsza ilosc. 2 instruktorow, trasa ok.4-5 km, najbardziej napaleni robia zazwyczaj 70-100 km na ostro po trasie :)

tel do mnie 602 268 745

Placimy na torze nie ma potrzeby wysylania zaliczek!!

Edytowane przez ANDRZEJ 540
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Moje uczestnictwo pod wielkim znakiem zapytania, niedość że popsuło mi się chłodzenie to bolid jeszcze popuścił jakieś płyny po dojechaniu do domu :duh: :mad2:. Dzisiaj zaprowadzam do zaprzyjaźnionego warsztatu w Kielcach, jeśli chłopaki ogarną temat to w sobotę jestem...

Pozdrawiam

Rafał F.

• Moderatorzy
Opublikowano
miejsca jest sporo prawie 200ha, ja jade sam bo i tak bede siedzial caly czas w samochodzie, jak ktos nie jezdzi to moze mu sie nudzic, jezeli ktos ma ochote to moze zabrac grilla itp.
Opublikowano
Wybieracie się sami na ten tor, czy zabieracie żony, dzieci, babcie, kochanki, psy?:)

a co masz remont kuchni i nie wiesz co zrobić z żoną?

Opublikowano
Wybieracie się sami na ten tor, czy zabieracie żony, dzieci, babcie, kochanki, psy?:)

Ja wezmę małżonkę, więc jak nie masz swojej z kim zostawić ;), to może też weź, babcia nie żyje, a psa nie mam ;)

• Moderatorzy
Opublikowano
Panowie prosze o wpisanie kto na 100% bedzie w Ułężu w sobote, informacja ta jest potrzebna aby okreslic ile osob jest potrzebne do obslugi tego przedsiewziecia!!
Opublikowano

U mnie na razie bez zmian, chociaż dzisiaj mnie jakaś flanca zaatakowała, ale myślę, że do soboty sobie z nią poradzę :)

Na 100% nie, bo różnie to bywa, ale na 99% jestem.

Opublikowano

Pawel napisz na pw mam dyfer do 325 to moge uzyczyc ew odsprzedac :mrgreen:

Jak cos to mozna jutro wymienic i w sobote pedzisz na tor :wink:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Lista:

1. Natek, termin dowolny

2. webber, termin dowolny z zastrzeżeniem, że preferuję zabawę z instruktorem.

3. Misiek, termin dowolny bez zastrzeżeń

4. Feda

5. Paweł E36 325

6. Andrzej_540

7. FierceDog

sorki, jeśli ktoś się dopisał albo wypisał w "międzyczasie" - w takim razie proszę o poprawkę w kolejnym poście za pomocą listy

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

1. webber

2. LUK

3. Andrzej_540

4. FierceDog

5. Elberoth

6. EVO IX

7. EVO X

8. EVO X

9. BMW M5

10. WRX

11. Pantera E X

12. Seba - Civic

to jest aktualna lisa osobo ktore potwierdzily swoj przyjazd

Opublikowano

Co oprócz samochodu i co poniektórzy żony czy kota należy jeszcze ze sobą zabrać?

Przyznam się, że będę pierwszy raz na takiej imprezie :)

Opublikowano
Co oprócz samochodu i co poniektórzy żony czy kota należy jeszcze ze sobą zabrać?

co bardziej zaawansowani biorą zapasowe koła, bo w Ułężu guma schodzi szybko ;-) ale to tylko ci zaawansowani - przeciętnemu uczestnikowi takiego track-day`a spokojnie wystarczają te cywilne opony.

można też wziąć "cóś" do jedzenia i picia, bo w pobliżu żadnej gastronomii nie ma...

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg

Opublikowano

Jeśli masz Run Flaty to nie ma problemu ale ja nie mam wiec na wszelki wypadek zabrałem koło zimowe :). Co najmniej pół zbiornika paliwa, coś do zjedzenia, termos z herbatą czy kawą. Troche czasu tam sie spędza.

Jeśli masz to warto wziać też stoper, po pierwszych jazdach z instruktorem bedziesz miał ochote nie raz przejechać sie bez czekania na Wróbla. Jeśli opanujesz trase (w pierwszych przejazdach sie gubilem) to nie ma problemu, zeby zmierzył Ci czas pasażer ale wtedy stoperów brakuje.

Opublikowano

Dobra Panowie to do jutra ;)