Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proponuję z góry ustawić miejsce ew. pomysły co do miasta jak i termin . Bo temat będzie się ciągną na kilka stron

Ciężko jest wybrać odpowiednie miejsce bo każdy jest z innego miasta , kiedyś był Kraków ostatnio Częstochowa ....

Opublikowano
To Częstochowa i Kraków odpada, chociaż Czewa jest po środku i każdemu najlepiej pasuje z tego co widzę po opisach :) Dla mnie może być Piotrków lub Łódź :) o i jeszcze Katowice mogą być :)
Opublikowano

Może niech będzie 31 marca, wtedy już zapewne wszyscy będą na letnim setupie + pogoda pewnie też bedzie lepsza niż teraz :P

Otwieramy listę chętnych:

1. Kamil20011

2. BondE87

3. Optimus Prime

4. Krzysiek555

5. MichalR ?

6. Klaudiusz

Opublikowano
Ja bym też pewnie się pojawił. Katowice? :)

A i jeszcze 29.04.2012 jest powitanie wiosny na Torze Poznań organizowane przez BMW Klub Polska. Ktoś się wybiera? :)

Ja bym mógł się przejechać , ale trzeba być klubowiczem ?

Może do tego czasu znajdę nowe wozidełko :)

Opublikowano
To juz Czestochowa lepsza niz Katowice biorac pod uwage, ze zglosi sie kilka osob chetnych z lodzkiego, mazowieckiego i... Poznania ;P
Opublikowano
Ja bym też pewnie się pojawił. Katowice? :)

A i jeszcze 29.04.2012 jest powitanie wiosny na Torze Poznań organizowane przez BMW Klub Polska. Ktoś się wybiera? :)

Ja bym mógł się przejechać , ale trzeba być klubowiczem ?

Może do tego czasu znajdę nowe wozidełko :)

Cena całego dnia jazdy po Torze Poznań, razem z opieką, pomieram czasu, obiadem i instruktorami dla klubowicza BMW Klub Polska to 100zł, cena dla normalnego użytkownika BMW 500zł.

Więc tak czy tak opłaca się zapisać, bo nawet po opłaceniu składki na rok wyjdzie połowę ceny (a jeszcze dostaniesz pakiet startowy typu koszulka, gadżety itd.).

Od razu powiem, że dobrze się szybko decydować, bo już sporo jest zapisanych osób.

Opublikowano
ja tez jestem za pozniejszym terminem niz 24 marca (bede w Kielcach) ;)
Opublikowano

Jak coś to wybieram się dzisiaj na SPOT o 20:00 w Krakowie na Zakopiance:

"(czwartek 22.03.2012) od godziny 20.00 spotykamy się na parkingu na przeciwko sklepu Feuvert - C.H. Zakopianka"

spot m.in. z konkurencyjnego forum bmw-sport a także i ludzi z naszego BKP.

Opublikowano
Ja dzis nie moge ale za tydzien jestem na 100:)

Te spoty na zakopiance są równo co trzy tygodnie w czwartki od 20:00.

Także za tydzień się nie wybieraj :wink:

Opublikowano

Koledzy i koleżanki, to jaka data jest spotkania serii 1 ? Którego kwietnia?

Ja proponuję takie jak ostatnim razem, żeby coś się działo poza oczywiście spotkaniem i gadaniem ;)

Można coś na Śląsku poszukać, karting:

1. WRT-Karting Tychy http://tychy.wrt-karting.pl/ (nie byłem ale WRT W Krakowie jest spox)

2. AUTODROM – Wielopoziomowy kryty tor kartingowy Sosnowiec http://gokarty.sosnowiec.pl/ (też nie byłem, ale chętnie bym sprawdził jak się jeździ po takich deskach na rampie)

albo jak nie karting, to laser paintball ;) Niedługo będę szedł na coś takiego w KRK.

http://www.laserpark.pl/jsp/main.jsf

Jest tego teraz tego dużo.