Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W tym temacie znajdziecie informacje na temat lokalnych spotkań użytkowników modelu "1" ... zgodnie z regulaminem i zasadami forum, pkt. 7 ...

7. Użytkownicy forum BMW Klub Polska mogą umawiać się na spotkania i zloty jedynie w części klubowej forum. Oznacza to konieczność zapisania się do Klubu, jednak procedura zapisu jest prosta, a sam zapis możliwy dla każdego. Jednak jeśli ktoś spoza Klubu zechce się spotkać z innymi użytkownikami BMW powinien napisać o tym fakcie do jednego z Moderatorów na priv w celu zorganizowania spotkania klubowo-forumowego.

Edytowane przez Hipo
  • 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KRAKÓW, 28 MAJA 2010 ...

Galeria Kazimierz, godz. 21, parking zielony

Przybyli na miejsce ...

1. Bodega

2. Terf

3. Hipo

4. matti_krk

5. bartek851

Niżej fota z mini zlotu z Krakowa - było na prawde fajnie!

http://img708.imageshack.us/img708/3817/zlotkrkx800.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wątki o spotkaniach lokalnych zostają otwarte. W przypadku umieszczania komentarzy, relacji, zdjęć czy też filmów naruszających ogólno przyjęte zasady forum oraz regulamin klubu BKP, będą kasowane a autorzy tych wątków otrzymają ostrzeżenia.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

i tak trochę off-top

Jeżeli pani, która dziś jechała Zakopianką w stronę Myślenic piękną białą jedyneczką przegląda to forum- pozdrawiam

Nie mogłem dogonić. Jednak 116i jest do ecodrivingu.

Opublikowano

ja jechalam ale z obwodnicy zakopianka w strone centrum wiec nie wiem...

widzialam czarna jedynke z tylu ale rozmawialam przez tel wiec bez problemu jesli to byles Ty mogles jechac za mna bylo b wolno...