Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszedłem dzisiaj do takiego wniosku oglądając wyczyny pewnego idioty na lotnisku w Bagiczu k. Kołobrzegu. Brak mi słów aby nazwać to coś co siedziało w białym BMW E36 na rejestracji ZKL ... jeżdżące w te i z powrotem po pasie dzisiaj ok. godziny 16. Szczytowym momentem jego pokazu było ustawienie się na przeciwko gotowego do startu samolotu - jakieś 400 m przed nim. Pilot Cessny 421B (3,4t MTOW - całkiem spory samolot dyspozycyjny) był zmuszony wykonać start mijając o kilka metrów debila cały czas stojącego na pasie.

To jest straszne, że takie coś jest w stanie kupić BMW i przynosić hańbę tej marce. Zaczynam rozumieć niektórych producentów, że selekcjonują nabywców swoich aut ....

Pozdrawiam Was wszystkich, godnie reprezentujących naszą ulubioną markę :

Zdzichu

Opublikowano
Widzisz, zawsze się znajdzie jakiś wariat. Tylko pytanie: kto go tam wpuścił?????
Kai
Opublikowano
Widzisz, zawsze się znajdzie jakiś wariat. Tylko pytanie: kto go tam wpuścił?????

Sam wjechał. Sam kiedyś wieczorem tam wjechałem, żeby sprawdzić czy lotnisko nadaje się na zlot. Poza tym na drugim pasie jeżdżą motocykliści. Ogólnie to Bagicz to strasznie źle zorganizowane lotnisko. A facet w tamtej bumie to faktycznie jakiś nienormalny.

Opublikowano
Doszedłem dzisiaj do takiego wniosku oglądając wyczyny pewnego idioty na lotnisku w Bagiczu k. Kołobrzegu. Brak mi słów aby nazwać to coś co siedziało w białym BMW E36 na rejestracji ZKL ... jeżdżące w te i z powrotem po pasie dzisiaj ok. godziny 16. Szczytowym momentem jego pokazu było ustawienie się na przeciwko gotowego do startu samolotu - jakieś 400 m przed nim. Pilot Cessny 421B (3,4t MTOW - całkiem spory samolot dyspozycyjny) był zmuszony wykonać start mijając o kilka metrów debila cały czas stojącego na pasie.

To jest straszne, że takie coś jest w stanie kupić BMW i przynosić hańbę tej marce. Zaczynam rozumieć niektórych producentów, że selekcjonują nabywców swoich aut ....

Pozdrawiam Was wszystkich, godnie reprezentujących naszą ulubioną markę :

Zdzichu

a co to ma do rzeczy ze jechal BMW? malo to idiotow jezdzi samochodami innych marek?

i nie rozumiem tego tytulu "BMW są zbyt tanie" to kup sobie bentleya bedzie okss :lol:

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

Równie dobrze mógł to zrobić Maluchem lub Tico :duh: A tak szczez mówiąc to popatrzcie ilu jest cfaniaków i debili w innych markach. Jak ktos jeździ Golfem jak idoita to nikt nic nie mówi ale jak to BMW to juz nagłasniane ze kierowcy BMW to tacy a nie inni..... Juz mnie osłabia takie gadanie :mad2: :mad2:

Pozdrawiam.

Opublikowano
Idiotą może być zarówno bogaty i biedny, równie dobrze mógł zrobić to samo nową 760. Jak wtedy wyglądał by temat tego postu?
Opublikowano
BMW rzuca sie poprostu w oczy, polska mentalnosc jest taka debilna bo polega na tym "O dorobil sie ch***", to albo rozwala albo ukradna... ale nie licza sie z tym ze ten ktos ciagle pracuje a nie chleje wino w praku... ja osobiscie zostawilem dzis na noc swoje autko, co zobaczylem z rana ? Ktos byl madry i przejechal mi cala maske i bok czyms ostrym :mad2: normalnie brak mi slow...
Opublikowano
Brak mi słów aby nazwać to coś co siedziało w białym BMW E36 na rejestracji ZKL ...

Następna ofiara podchodzenia śmiertelnie na serio do filmu "Szybcy i wściekli". :duh: Fajne efektowne filmidło, ale na końcu powinni rzucać taki wielgachny napis: NIE RÓBCIE TEGO W DOMU :!:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Następna ofiara podchodzenia śmiertelnie na serio do filmu "Szybcy i wściekli". :duh: Fajne efektowne filmidło, ale na końcu powinni rzucać taki wielgachny napis: NIE RÓBCIE TEGO W DOMU :!:

W Jackass też ciągle to hasło się przewija, a i tak wiele różnych udawaczy się pojawiło.

Opublikowano
Ale zalew to samo mozna powiedziec o golfach III, cinquecentach itp. Poprostu im wiecej jest aut na rynku tym wieksze prawdopodobienstwo ze jakis idiota do niego wsiądzie... to normalne
Opublikowano
wiecie skad bierze sie tyle idiotow ?? bo samochody sa za tanie :lol: doszlismy do takiego wniosku po poscie Zdicha :lol: proponuje kupic helikopter albo prywanty samolot odrzutowy :lol:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale zalew to samo mozna powiedziec o golfach III, cinquecentach itp. Poprostu im wiecej jest aut na rynku tym wieksze prawdopodobienstwo ze jakis idiota do niego wsiądzie... to normalne

wystarczy wyjsc na pierwsza lepsza ulice, nie potrzebuje opowiesci o samolotach zeby wiedziec ze beemkami jezdzi masa ciemnoty

Wniosek z tego prosty, BMW przestało być marką dla elity i ludzi z k(a)lasa. Ogólny spadek wartości aut spowodował, że pełno matołków zamiast kupić np. golfa kupuje BMW bo od razu respekt budzi większy wśród podobnych sobie idiotów jeżdzących golfami i innymi pojazdami. Co z tego że auto ma 'naście' lat i trzyma się na kicie i drucie. To się nadrabia 'wyczynami' podbnymi to tego co opisał autor wątku. Przekrój wersji aut BMW jest tak duży, że niestety ceny tych starych ale jeszcze całkiem przyzwoicie jeżdzących przy oczywiście odpowiednim traktowaniu jest w miare niski i dlatego trafiają w ręce różnych ludzi. Potem można obserwować takie 'wyczyny'.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Parę słów komentarza ode mnie (ja zacząłem ten wątek).

Jestem, jak zapewne wszyscy tutaj, entuzjastą marki BMW i dlatego denerwują mnie ludzie przynoszący ujmę mojej ulubionej marce. Stąd moje zdenerwowanie działaniami gościa w Bagiczu. Jest mi obojetne co kto wyprawia VW, Oplem czy Mercedesem : byleby nie zagrażał mojemu i innych bezpieczeństwu. I dlatego dalej uważam, ze jeśli taki idiota może mieć BMW - to są one zbyt tanie.

a co to ma do rzeczy ze jechal BMW? malo to idiotow jezdzi samochodami innych marek?

i nie rozumiem tego tytulu "BMW są zbyt tanie" to kup sobie bentleya bedzie okss :lol:

Idioci mogą jeździć wszystkimi innymi markami, BMW nie !. A bentleya nie kupie, bo jestem fanem BMW a nie bentleya (czyli badziewia VW).

Idiotą może być zarówno bogaty i biedny, równie dobrze mógł zrobić to samo nową 760.

Gwarantuję Ci, że jeśli to 760 byłoby kupione za własne pieniądze to jego właściciel takiego numeru by nie zrobił.

wiem, dlatego nie rozumiem po co co chwila o jakims na forum wspominac

Może po to, że jeśli ktoś, komu chodzą podobne głupoty po głowie przeczyta, że właścicielowi BMW takie wyczyny nie przystoją to sobie odpuści ?. Chyba moja naiwność jest zbyt daleko posunięta ...

proponuje kupic helikopter albo prywanty samolot odrzutowy :lol:

Fakt : w powietrzu jest zdecydowanie mniej takich numerantów. Ale to nie rozwiązuje całkowicie problemu, gdyż i tak na lotnisko trzeba jakoś godnie dojechać :). I wracamy do punktu wyjścia ...

Pzdrawiam :

Zdzichu

Opublikowano
Wniosek z tego prosty, BMW przestało być marką dla elity i ludzi z k(a)lasa.

nie zachowujcie jakbyscie z choinki sie urwali. uzywana beemka to zadna elita.

a do wejscia do salonu kupna nowej beemki tez nie masz door selection, liczy sie czy masz pieniadze, kupic nowa beemke moze bananowy dzieciak, powazny biznesmen, gwiazdor telewizji, szmugler narkotykow i morderca

nie robcie z tego cyrku, to jest przedmiot do kupienia, po co do tego dorabiac filozofie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wniosek z tego prosty, BMW przestało być marką dla elity i ludzi z k(a)lasa.

nie zachowujcie jakbyscie z choinki sie urwali. uzywana beemka to zadna elita.

W czasach kiedy cena za rocznikowo inne marki była znacząco niższa BMW kupowali ludzie którzy wiedzieli czego chcą albo ta marka miała dla nich wyjątkowe znaczenie, teraz w wielu przypadkach szkoda słów. :duh:

nie robcie z tego cyrku, to jest przedmiot do kupienia, po co do tego dorabiac filozofie

Gdyby nie ta filozofia to po cholere klub, forum i reszta, przecież jesteśmy /byli byśmy/ tylko użytkownikami zwykłego dupowozu podobnie jak kierownik np. pandy :D

Opublikowano
W czasach kiedy cena za rocznikowo inne marki była znacząco niższa BMW kupowali ludzie którzy wiedzieli czego chcą albo ta marka miała dla nich wyjątkowe znaczenie, teraz w wielu przypadkach szkoda słów. :duh:

bo ja wiem... ale wiesz temat sugeruje, ze jesli beemki uzywane beda drozsze to bedzie w nich mniej holoty co jest srednio prawda, bo dilera i zlodzieja nadal bedzie na beemke stac, za to nie bedzie na nia stac kupy normalnych osob

to ze jakis koles stal na pasie startowym w trakcie startu samoloty znaczy ze jest bezmyslny albo niekumaty, tak samo by stal jakby kupil audi.. gadki ze nie powinien miec bmw i ze bmw sa za tanie po prostu mnie smiesza podobnie jak wytykanie jakiegostam przypadkowego kolesia gdziestam co costam zrobil.. przeciez w kraju mamy pewnie kilkanascie tysiecy bmw, kazdy bedzie meldowal na forum o tym ze widzial jak bmw na czerwonym swietle przejechalo albo spalilo laka na skrzyzowaniu :)?

Gdyby nie ta filozofia to po cholere klub, forum i reszta, przecież jesteśmy /byli byśmy/ tylko użytkownikami zwykłego dupowozu podobnie jak kierownik np. pandy :D

nieno jasne, ale wieczne opowiadania o strasznych rzeczach jakie robia wlasciciele bmw i gadanie o dresiarstwie juz jest po prostu nudne...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bo ja wiem... ale wiesz temat sugeruje, ze jesli beemki uzywane beda drozsze to bedzie w nich mniej holoty co jest srednio prawda, bo dilera i zlodzieja nadal bedzie na beemke stac, za to nie bedzie na nia stac kupy normalnych osob

No raczej jest to prawda bo nawet u mnie na zadupiu przybyło kilkanaście BMW, a tak pewnie dalej by jeździli swoimi 'tjuningowanymi' golfami albo kaszlakiami albo innym złomem.

Opublikowano

Idiotą może być zarówno bogaty i biedny, równie dobrze mógł zrobić to samo nową 760.

Gwarantuję Ci, że jeśli to 760 byłoby kupione za własne pieniądze to jego właściciel takiego numeru by nie zrobił.

..

Pzdrawiam :

Zdzichu

A ja Ci gwarantuje ze po Polsce jezdzi pelno burakow w drogich BMW ktorzy byliby sklonni tak zrobic :)

Opublikowano

hehe dokladnie, niestety jest grupa ludzi, ktorym poprawil sie stan materialny (co oczywiscie doceniam) ale niestety nie poprawila sie mentalnosc, a wrecz pogorszyla.. tacy to dopiero staja na srodku, jezdza pod prad, zablokuja 3 miejsca parkingowe na raz 'bo im wolno' :)

naprawde, jest wolny rynek, model samochodu nie ma odniesienia do charakteru :) jak ktos jest burakiem to bedzie takim samym burakiem w audi, bmw, mercedesie, toyocie

Opublikowano
hehe dokladnie, niestety jest grupa ludzi, ktorym poprawil sie stan materialny (co oczywiscie doceniam) ale niestety nie poprawila sie mentalnosc, a wrecz pogorszyla.. tacy to dopiero staja na srodku, jezdza pod prad, zablokuja 3 miejsca parkingowe na raz 'bo im wolno' :)

naprawde, jest wolny rynek, model samochodu nie ma odniesienia do charakteru :) jak ktos jest burakiem to bedzie takim samym burakiem w audi 6, bmw 5, porche cayenne czy innym drogim wozku..

no niektorzy mysla ze ze wyznacznikiem bogactwa jest samochod heheh ale te czasy dawno sie skonczyly

Opublikowano

Tak, kilkuletnie BMW dzisiaj jest w stanie kupić prawie każdy, kto ma stały dochód, ale naprawde nie jest sztuką kupić samochód, tylko go utrzymać, a zobaczcie ilu jest takich co kupią, a jak przyjdzie co do czego to metoda napraw drucik i kit... :duh:

Auta w opłakanym stanie technicznym, stwarzające zagrożenie dla otoczenia :evil:

Opublikowano
Tak, kilkuletnie BMW dzisiaj jest w stanie kupić prawie każdy, kto ma stały dochód, ale naprawde nie jest sztuką kupić samochód, tylko go utrzymać, a zobaczcie ilu jest takich co kupią, a jak przyjdzie co do czego to metoda napraw drucik i kit... :duh:

Auta w opłakanym stanie technicznym, stwarzające zagrożenie dla otoczenia :evil:

o tak tutaj sie zgadzam