Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie każde auto na aukcji jest podejrzane,przez tych wszystkich oszustów mam już jakąś obsesje.90% aut u nas to podzwonowe fury i najśmieszniejsze jest to,że nikt sobie w ogole z tego nic nie robi.Duża luka prawna dla oszustów i tyle.Mamy rękojmie i tyle...A to niewiele.Takich dziadów trzeba karać.Ja teraz jestem na kupnie nowej buni i przeżywam taki koszmar jak 2 lata temu kupując swoje 120d i 118d mojej kobity.Za jej auto daliśmy dużo kasy,ale kupione było jako na pewno bezwypadkowe i prawie nowe.Pojechałem po nie aż do Belgii i tam dokładnie sprawdzałem w BMW.A jak kupowałem swoje to chyba 5 egzemplarzy IDEALNYCH oglądałem i okazywało się,że z każdym jest coś nie tak.Jak cena kusząca to czuć oszustwo na kilometr i że coś w aucie nie gra.W koncu również zdecydowałem się,że sam pojade po znalezioną do Holandii i okazało się,że okaz jak nowy.Sorry za OT ale musiałem to z siebie wyrzucić:p

Co do tego BMW z aukcji to już mnie zastanawia-skoro pierwszy właściciel i bezwypadkowe to dlaczego ma inną ramkę na rejstrację z przodu i z tyłu.Do tego z tyłu jest z boków porysowane.Jedynie trzeba przyznać,że fajnie wyposażona bunia.

Kubica GO!
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
klagosz , to , że Tobie się nie udało znaleźć to nie znaczy , że takie auta nie istnieją. Dla mnie nie ma różnicy czy kupiona w salonie w DE czy PL . Mam książkę serwisową, auto sprawdzałem przed kupnem w serwisie i mam gwarancję na piśmie świadczące o stanie technicznym.

Jedyne co pomyliłeś ( lub ja wprowadziłem Cię w błąd ) to rocznik . Koniec grudnia "06 . Ale to dla mnie, podobnie jak dla Ciebie rocznik jest mniej ważny od stanu technicznego auta .

Pozdrawiam

No widzisz czyli 2006 to zmienia już dużo niż to co wcześniej napisałeś.

Czyli jak pisałeś było kilka tys. droższe. Nie kupiłes go w Polsce.

No i nie wiem tylko jeszcze czy jest bezwypadkowa.

To się juz zgodze że taką znalazłeś.

No i najważniejsze: udało mi się znaleść :mrgreen:

I od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem bezawaryjnej e90-tki

zobiłem 30tys.km z hakiem jak kupowałem miała 90 tys.km

Pozdr

Opublikowano
klagosz, ja kupiłem w Polsce. I właściciel kupił w salonie w DE :wink:
Opublikowano (edytowane)

Dobra dajmy sobie już spokój.

Wieczorem przepijmy to czystą

Pozdr :wink:

Edytowane przez klagosz
Opublikowano
Ja się nie stresuję ;) Luzik i zdrówko wieczorem .
Opublikowano

Witam po raz kolejny szanownych forumowiczów i znów zdaję się na wszelkie wasze sugestię odnośnie tego bmw.

E90 320d 2006r. lekko uszkodzone- http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12705907

Wykonałem telefon do właściciela. Auto do opłacenia, poza tym uszkodzeniem nic nie było w nim robione. Cena wyniesie jakieś 56 tys zł. Mam 120 km więc może się przejadę, chyba że ktoś z was już oglądał. Co sądzicie o tym modelu. Pozdrawiam

• 2 lata później...