Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

No rzeczywiście masz rację.

Po przesiadce z 17'' 320d ze zwykłym zawieszeniem na

19'' 330d z pakietem m i active steeringiem to zupełnie inne auto - granice przyczepności leżą dużo dalej

Przy 240 prowadzi się stabilnie gdzie poprzednia trójka powyżej 200 się mało pewnie prowadziła (bardzo czuła na podmuchy wiatru)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No rzeczywiście masz rację.

Po przesiadce z 17'' 320d ze zwykłym zawieszeniem na

19'' 330d z pakietem m i active steeringiem to zupełnie inne auto - granice przyczepności leżą dużo dalej

Przy 240 prowadzi się stabilnie gdzie poprzednia trójka powyżej 200 się mało pewnie prowadziła (bardzo czuła na podmuchy wiatru)

Nie przesadzaj, że mało pewnie :) Przy 200 km/h trzymam kierkę jedną ręką i odpoczywam :) Jest bardzo stabilnie.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
No 320d nie prowadzi się źle,w końcu to BMW.Ja mam alu 17 i fajnie jest,ale jak wsiadłem do 330d z pełnym M-pakietem i pojeździłem na torze to różnica jest duuża i auto choć bardzo twarde to jednak prowadzi się tak perfekcyjnie,że można się zdziwić,znacznie lepiej od mojej 320d.
Kubica GO!
Opublikowano

Ja mam e90 320d M-pakiet i jestem bardzo zadowolony z zawieszenia. W ostatni weekend założyłem opony letnie ROF ( ContiSport ) i felgi 17" ( ori BMW - 194 M ) i mam wrażenie jakby auto gorzej się zbierało . Zimówki miałem zwykłe i nawet jak porównywałem u wulkanizatora koła letnie do kół zimowych wydawało mi się, że lato jest sporo cięższe. Jak myślicie, wydaje mi się czy może tak być ? :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam e90 320d M-pakiet i jestem bardzo zadowolony z zawieszenia. W ostatni weekend założyłem opony letnie ROF ( ContiSport ) i felgi 17" ( ori BMW - 194 M ) i mam wrażenie jakby auto gorzej się zbierało . Zimówki miałem zwykłe i nawet jak porównywałem u wulkanizatora koła letnie do kół zimowych wydawało mi się, że lato jest sporo cięższe. Jak myślicie, wydaje mi się czy może tak być ? :wink:

Pozdrawiam

Zdecydowanie opona ROF jest cięższa.

Pzdr.

Opublikowano

W odniesieniu do oferty samochodu, super tyle że chyba z pozoru. Jak za ta kasę, z takim wyglądem, z taką historią - niby super :-) Jak koledzy wspomnieli, dlaczego ramki tablic są różne, dlaczego tablice mają rejestrację ze znaczkiem unijnym ? Chyba na przełomie 2005 i 2006 były jeszcze z polską flagą ?! Zobacz na zderzaki, czy nie mają odprysków ? Mam takie wrażenie albo matrycę brudną :-) Pamiętaj - okazji nie ma !!! Wydaje się podejrzane ale warto sprawdzić... Powodzenia :-)

17'' rsc są twarde i ciężkie ale nie robią z E90tki wozu drabiniastego więc luzik - polecam continental sport contact 2, można trafić w dobrej cenie. Jedna wada, szybko się ścierają :-)

Opublikowano

Były na allegro, a może dalej są takie naklejki z flagą Unii na tablicę rej. zamiast flagi PL ;) hehe

Mnie irytują takie texty ja ten w tym ogłoszeniu 'stan idealny', jaki on !@#$%^&* idealny? Zderzak przedni zarysowany od spodu prawa strona (widać na zdjęciu) z tyłu też jakaś czarna kropa.. :duh: W ogóle auta z Wielkopolski to w większości przekręty. :twisted:

Pzdr.

Opublikowano
:duh: ..........no tak przeciez 5 letnie auto nie ma miec prawa odprysku na masce no nie mówiac o przetartym zderzaku,panowie przecież to nie SALON,przy kupnie auta z drugiej ręki to moim zdaniem normalne że może być odprysk lub małe przetarcie i każdy powinien sie liczyć z takimi DEFEKTAMI i kazdemu kupującemy zycze tylko takich problemów........
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
:duh: ..........no tak przeciez 5 letnie auto nie ma miec prawa odprysku na masce no nie mówiac o przetartym zderzaku,panowie przecież to nie SALON,przy kupnie auta z drugiej ręki to moim zdaniem normalne że może być odprysk lub małe przetarcie i każdy powinien sie liczyć z takimi DEFEKTAMI i kazdemu kupującemy zycze tylko takich problemów........

Odpryski to normalka, otarcia nie koniecznie. Ale bez przesady po !@#$%^ wypisywać, że stan idealny??? Stan idealny to w salonie.. :duh:

Pzdr.

Opublikowano

Odpryski to normalka, otarcia nie koniecznie. Ale bez przesady po !@#$%^ wypisywać, że stan idealny??? Stan idealny to w salonie.. :duh:

Pzdr.

wydawało mi sie że każdy normalnie rozumujący przyszły nabywca pomija w opisach tego typu rzeczy jak "stan idealny" bo nierzadko nawet w salonie takiego nie otrzymamy :D,wystarczy zobaczyć ile zgłaszanych zostaje usterek w samochodach zaraz po wyjachaniu z salonu........zwłaszcza Polskiego :roll2:

(*pozdrawiam*)
Opublikowano

ludzie notorycznie czytając i pisząc kłamstwa w ogłoszeniach tak sie do tego przyzwyczali, że napisanie bezwypadkowy czy stan idealny piszą jako standard obok tego, ze auto ma 4 koła.

stan idealny - czyli jeżdzi i nic nie odpada. Jeśli nie można jeździć autem to dopiero przestaje być w stanie idealnym. kiedyś znajomy pojechał kawał drogi obejrzeć jakieś Audi z klimą. Siedząc w aucie mówi do właściciela, ze auto jest bez klimy a w ogłoszeniu było co innego. Własciciel otwiera bagaznik i pokazuje graty mówiąc - jest klima :mad2:

a bezwypadkowy to taki, który co prawda brał udział w mniejszej lub większej stłuczce czy kolizji ale nikt nie zginał w środku, dlatego nie zwracam już uwagi na te opisy i pytam czy cokolwiek było malowane.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
ludzie notorycznie czytając i pisząc kłamstwa w ogłoszeniach tak sie do tego przyzwyczali, że napisanie bezwypadkowy czy stan idealny piszą jako standard obok tego, ze auto ma 4 koła.

stan idealny - czyli jeżdzi i nic nie odpada. Jeśli nie można jeździć autem to dopiero przestaje być w stanie idealnym. kiedyś znajomy pojechał kawał drogi obejrzeć jakieś Audi z klimą. Siedząc w aucie mówi do właściciela, ze auto jest bez klimy a w ogłoszeniu było co innego. Własciciel otwiera bagaznik i pokazuje graty mówiąc - jest klima :mad2:

a bezwypadkowy to taki, który co prawda brał udział w mniejszej lub większej stłuczce czy kolizji ale nikt nie zginał w środku, dlatego nie zwracam już uwagi na te opisy i pytam czy cokolwiek było malowane.

Dokładnie to, w tym kraju pod tym względem jest niezła tragedia. Ktoś poważnie powinien się za to zabrać, mam tutaj na myśli organy ścigania.

Jak można tak bezkarnie kłamać? Też kilka aut oglądałem w Polsce ostatnio i po prostu chwytałem się za głowę, zastanawiałem się czy sprzedawca jest idiotą, czy ze mnie próbuje zrobić idiotę. 90% aut to szroty, dosłownie.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Panowie, abstrahując już od stanu omawianego przez Was e90 to nie rozumiem zachwytów nad ceną. Wg mnie nie jest jakoś wybitnie atrakcyjna .

Pozdrawiam

Opublikowano

Otóż to, człowiek jedzie po auto setki kilometrów i okazuje się, że złom i że zamiast 130km ma 105km.. sam kiedyś oglądałem takie a4 jeszcze przed e46, z niebieskim e90 pod Rzeszowem było podobnie.. idealna.. a taki syf wewnątrz, że nawet gościowi nie chciało się odkurzyć środka.. :duh: ech. nie wspomnę o zjechanym lakierze, który defakto też miał być idealny. Szkoda drogi i czasu.

Za takie kłamstwa powinna być kara, ale o czym tu mowa, żyjemy w Polsce.

Pzdr.

Opublikowano

Jak dla mnie cena jest napewno atrakcyjna :!:

Śledze praktycznie z hobbistycznego maniastwa co dzień oferty i nie ma drugiej takiej podobnej.

I gdybym właśnie szukał e90-tki to od razu bym jechał po nią ale naszczęście mam swoją :8)

I jak dla mnie idealnie wyposażona no może jeden ma minus że nie ma szyberdachu.

Ale jednak musi być coś nie tak z tym autem skoro już od dłuższego czasu jest ogłaszane.

Opublikowano

klagosz, ja kupiłem e90 także na M-pakiecie , z tym, że 2 lata młodsze i z przebiegiem 41k km , niewiele drożej. Trochę się naszukałem ale się udało . Więc ta cena wg mnie nie aż tak atrakcyjna .

Pozdrawiam

Opublikowano

klagosz, przez długi czas codzienne przeglądanie Allegro, podobnie jak Ty :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano
ja kupiłem e90 także na M-pakiecie , z tym, że 2 lata młodsze i z przebiegiem 41k km , niewiele drożej. Trochę się naszukałem ale się udało . Więc ta cena wg mnie nie aż tak atrakcyjna .

hmm ciekawe że nie zauważyłem :roll:

Tylko ciekawi mnie ile więcej dałeś od tych 54 500zł?

To 41tys.km to z książeczką serwisową?!

100% bezwypadkowa?!

Oryginalny M-pakiet w wewnątrz i z zewnątrz?!

2 lata młodszą 2007/ rejestracja 2008!?

Kupiona w salonie w Polsce!?

No masz farta chłopie :cool2:

Opublikowano
No no to ładnie Ci się przyfarciło. Pogratulować tylko. Ja też jestem na dość intensywnym etapie poszukiwania ładnej E90 320d. Klagosz skoro już przeglądasz od czasu do czasu oferty sprzedaży E90 i wpadłoby Ci coś ciekawego w oko podrzuć ofertę. Bardzo chętnie obejrzę autko. Pozdrawiam
Opublikowano

Spoko jak cos to wrzuce ci na PW tym bardziej że teraz szukam i wypatruje jeszcze więcej bo brat też chce kupić e90-tkę 60-70tys.zł I tak jak mi rok był nie istotny tak samo jemu byle była by zadbana i przyzwoicie wyposażona i nie z czterema śladami.

Pozdr

Opublikowano

klagosz , to , że Tobie się nie udało znaleźć to nie znaczy , że takie auta nie istnieją. Dla mnie nie ma różnicy czy kupiona w salonie w DE czy PL . Mam książkę serwisową, auto sprawdzałem przed kupnem w serwisie i mam gwarancję na piśmie świadczące o stanie technicznym.

Jedyne co pomyliłeś ( lub ja wprowadziłem Cię w błąd ) to rocznik . Koniec grudnia "06 . Ale to dla mnie, podobnie jak dla Ciebie rocznik jest mniej ważny od stanu technicznego auta .

Pozdrawiam