Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje pytanie jest takie czy do 318 Tds jest możliwość zamontowania turbiny z 325 Tds?? Jakie przeróbki i zmiany trzeba dokonać by wykonać ten zabieg?? Oraz najważniejsze pytanie czy to się w ogóle opłaca?? O ile poprzez wprowadzenie takich zmian podniosę moc samochodu?? Czekam tylko na konkretne odpowiedzi.
Opublikowano
Jezeli myslisz ze zmienisz tyrbo na wieksze i hp siup jest wiecej mocy to niestety, to tak nie dziala :twisted:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Nie no właśnie chodzi mi o to co jeszcze bym musiał zrobić i czy to się w ogóle opłaca??
Opublikowano
Program do kompa pozaty turbo sie wylicza szczerze nie liczylem nigdy tds ale moze byc tak ze moc uda sie podciagnac ale za to auto bedzie miala olbrzymia turbodziure ja bym odpuscil takie zabawy z 1.8 tds to mozna robic jak sie wszystko samemu ogarnia lacznie ze strojeniem

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
1.8 tds to nie samochod do wyscigow, chociaz fajnie jakby mial wiecej mocy, lepiej namieszac w kompie niz zmieniac turbo.
http://img684.imageshack.us/img684/4426/c23a511dcaf4207f.jpg
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Potwierdzam opinię poprzedników lepiej zmienić oprogramowanie niż turbinę tylko jak to wpłynie na trwałość tego właśnie nie wiadomo a parę kucy by się przydało

:twisted: