Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Czy jest tu ktoś to pracuję lub orientuję się na temat pracy w bmw polska ? Jakie są zarobki sprzedawcy, jakie studia najlepiej skończyć ? Z góry dziękuje za odpowiedzi oraz pozdrawiam !
Opublikowano
Hmm... poważny temat... Myślę, że najlepiej byłoby "wżenić" się w rodzinę bossa BMW Polska... Nawet nie będziesz musiał studiów kończyć...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Heh dobre ale to raczej nie wchodzi w grę.Naprawdę w przyszłośći zależy mi na tej pracy i chcę wiedzieć jakie studia najlepiej skończyć aby móc pracować jako sprzedawca może marketing?
Opublikowano

hmm chcesz pracować jako sprzedawca ?? czy może doradca serwisowy, albo człowiek od zatrudnienia :D tak zwane human resources do każdego stanowiska inne studia, jak znam duze koncerny to z ulicy ciężko się dostać musisz sie oddać w ręce dobrego head huntera, który cię wkręci w ta robotę nie musze dodawać że niemiecki jest podstawą plus angielski oczywiście ale angielski traktuje już jako język podstawowy

niestety strasznie szybko w Polsce sposób pozyskiwania nowych ludzi dogonił Europę zachodnią i Usa, mówię oczywiście o pracy w centrali BMW a nie w serwisach lokalnych, w serwisach lokalnych to trza szukać ogłoszeń w lokalnej prasie :D

po co komu porsche skoro można sobie pośmigać Bunią :D

Zmienione specjalnie dla Kolegi z forum :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Myślałem nad pracą sprzedawcy.W niemczech taki sprzedawca zarabia ok. 2 tysiące euro więc bardzo przyzwoicie nie wiem jak jest u nas.