Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem z tymi 3 kontrolkami, gdy odpalam samochód świecą się te 3 kontrolki czyli na środku trakcja oraz abs i ręczny jadę na tym uruchomieniu silnika to nie gasną, później gasze silnik zapalam go jeszcze raz po przejechaniu 20 metrów kontrolki gasną i zapalają się znów po plus minus 5,6 uruchomieniach silnika, i tak w kółko. Czym to może być spowodowane, bardzo proszę o jakieś konkrety, ponieważ z BMW nie mam do czynienia zbyt długo.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czujnik ABS-u, :search: , było ostatnio o tym troche.
Opublikowano

Dobra poczytałem troche o tym, widze że lepiej kupić orginalny albo używany orginalny. Tylko czy akórat to będzie ten czujnik ABS, bo tak jak mówie na poczatku choinka się świeci, później przy nastepnym uruchomienia silnika po przekroczeniu 20km/h gaśnie i znowu później przy 4,5 uruchomieniach silnika nic mi sie nie świeci a przy 6,7 znów się świeci i nie gaśnie

dodam jeszcze że teraz 2 tygodnie miałem z tym spokój a jeździłem na okrągło i nie świeciło się nic a silnik uruchamialem duzzzooo razy i km tez troche zrobiłem, i teraz znów problem wrócił

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żeby coś ustalić trzeba się podpiąć do komputera, inaczej do niczego nie dojdziesz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czesto tez bywa ze te czujniki sie zabrudza szczególnie po zimie i efekt jest ten sam jak by byl uszkodzony a wystarczy myjka cisnieniowa umyc podwozie i byc moze problem zniknie.