Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam w domku taki zestaw za darmo :) z 728.Przednie zaciski to czterotloczkowe BREMBO i zastanawialem sie czy podeszly by do mojej e46 330 coupe. Robil kiedys ktos taka podmianke ??
.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
Bedzie problem chyba bo hamulce przednie w e46 pasuja zamiennie do e36 a tych brembo nie idzie dopasowac do e36 bez odsuwania tarczy hamilcowej o minimum 4-5mm w e46 tezbedzie ciezko ale lepiej przymierzyc i sprawdzic jak osiada na roznych tarczach poszukaj uzywanej tarczy z m3 e46 i sprawdz czy idzie zrobic adapter :cool2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Tarcze sa takie same bo sprawdzalem wszystkie wymiary.widze ze mocowanie na piascoie jest szersze o 10mm

bede musial zaspawac stare otwory i nowe zrobic pod szczeki BREMBO

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano

Nie rob takiego druta na dlugo to nie przejdzie adapterem musisz wiercenie zwrotnicy to zly pomysl tak samo jak samego zacisku

A jak koniecznie chcesz 4 tloczki to poszukaj od e31 850

Opublikowano
Nie rob takiego druta na dlugo to nie przejdzie adapterem musisz wiercenie zwrotnicy to zly pomysl tak samo jak samego zacisku

A jak koniecznie chcesz 4 tloczki to poszukaj od e31 850

A podejda w 100% bey pryerobek?

W sumie zestaw mam za darmo i wyglada MEGA wiec chcialbym cos pokombinowac z nimi

Opublikowano
Tak podchodza bodajze na tarcze 315 mm Z tymi brembo to poprostu musisz sprobowac przymierzyc :cool2: