Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Muszę ściągnąć gałkę biegów a nie chcę jej ukręcić? Jak ona jest zamocowana? Z góry dzięki.
w manualu z calej sily do gory,tam niema zadnych zatrzaskow ktore trzeba podwarzac albo dociskac ciag w gore a z potem wcisniesz

:D

Opublikowano
a w automacie jak to jest?
Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
a w automacie jak to jest?
niewiem,choc jezdze automatem,,latwo jest zdjac ta plastykowa pokrywe ,najpierw wyjac ten skorzany worek nastepnie czarna oslone wraz z przelacznikiem steptronika do gory,niemialem potrzeby zdejmowania samej manetki
Opublikowano
pytam bo w tej buni co chcę kupić ta gałka od zmiany jest luźna i prawie w kółko sie kręci..
Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
pytam bo w tej buni co chcę kupić ta gałka od zmiany jest luźna i prawie w kółko sie kręci..

pewnie jest tam jakas sroba lub inne mocowanie,sprobuj zdjac oslony na manetce,cos wynypiesz pospodem

• 8 lat później...