Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo proszę wszystkich o szczerą odpowiedź co do zakupu pierwszego auta. Dzisiaj odwiedziłem komis znajomego i znalazłem coś takiego:

http://www.komishermes.gratka.pl/ogl/11169917.html

Auto bardzo mi się podoba, oprócz tego tyłu. Ma w zestawie oryginalne lampy tylne. Cena jaką udało mi się dogadać to 14.000 zł + przegląd w ASO (będę wszystko wiedział o mechanice).

Ale Was bardziej proszę o ocenę wyglądu. Zależy mi na tym żeby moje auto wyglądało tak na a'la sportowe ale też nie wiejski tuning.

Bardzo proszę Was o jak najszybsze odpowiedzi bo już jutro jadę wstawić go do ASO i w poniedziałek/wtorek ew. kupować i żeby nie zrobić głupoty. Pozdrawiam ...

Opublikowano
moim zdaniem prawdziwe E36 to napewno nie compact za taką cene mozna kupic przyzwoite coupe :8)
Opublikowano
A co do samego wyglądu ??

Nie jest to trochę tak "wieś tańczy i śpiewa" ??

Śpiewa i tańczy jak zespół z Komańczy. Może o gustach się nie dyskutuje ale nie wsiadł bym do tego auta za darmo. Te światła z przodu, tyłu, lotka, zderzaki normalnie do wyrzucenia. Zapewniam Cię że wielu się uśmiechnie jeśli zobaczy tak "racingowy" wóz, z którego wydobywa się dźwięk klekota 1,7L.

Moja rada taka, kup coś co wygląda jak normalne auto seryjne, z silnikiem trochę mocniejszym bo za niedługo założysz temat "swap silnika", taka prawda że z tym silnikiem to nie jazda.

Opublikowano
Dlatego podałem link do tego drugiego auta ?? Co o nim sądzicie ?? Za tą kasę chyba można brać ??
Opublikowano
Ło matko polko :D co to za... cudo :shock: z tyłu to jak dla mnie wygląda na Renault Megane Coupe :duh: :mad2: ... i te lampy... Podzielam zdanie kolegi, wygląd jest jak dla mnie katastrofa, co do silnika to każdy wybiera co mu się podoba...A audi z tego co widze nawet klimy nie ma... Za 16tys. to można naprawde mieć coś ładnego... Tylko trzeba troszke cieprliwości i szukac.
Opublikowano
A3 - okropne koła. W/w compact: :nienie: Nie dlatego, że compact, ale ogólnie. Za te pieniądze jakieś e36 coupe na kołach 17 albo 18" cali można znaleźć :cool2:
Opublikowano
nie wiem czy zauważyliście ale kolega celuje w diesla,więc o jakim coupe mowa?Najpierw musi zdecydować czy chce klekota czy auto choć troche sportowe.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Mod prosony o zamkniecie Auto powinno byc w Smiesznych a nie tutaj :lol:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Jeżeli chcesz kupić BMW to nie diesla.318tds jest strasznie słaba a 325tds awaryjna i sporo pali jak na diesla.Za 16tyś można kupić naprawdę fajną bejce 3 lub 5. Co do audi A3 też fajny samochód i dobry silnik ale bmw to bmw. Na pewno coś znajdziesz jakąś e36,e46 bądź e39. BMW - będziesz miał wrażenia:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.