Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów.

Chłopaki, taka sprawa..

Czasami jak jadę sobie moją Buńką i są jakieś nieznaczne nierówności na asfalcie(nie chodzi o dziury ale o jakieś fałdy) to dochodzą do moich uszu jakieś takie nieznaczne popiskiwania z przodu... zachodzę w głowę co to może być :shock: nie są to żadne stuki puki tylko pojedyncze pisknięcia, jakby cos było nienaoliwione czy jak. Nie wiem co to może być...czy mogą to być sprężyny amorków czy poduszki silnika???

Wróżek nie ma ale czy może spotkał się ktoś u siebie z taką sytuacją??? macie może jakieś sugestie???

Dziękówa i pozdro z Suwałk.

Opublikowano
Hmmm... nie jestem pewien... :? metaliczne pisknięcie jeśli w środku... może zawiasy... no ale jakby tak bardziej z przodu :?
Opublikowano
ja mam tak samo, popiskuje fotel na nierównościach(przynajmniej u mnie), popodskakuj troche na fotelu i zobacz czy czasem nie piśnie :)
Opublikowano
Pamiętam, że użytkownicy 'jedynek' mieli kiedyś problem z popiskującym zawieszeniem przy przejeżdżaniu np. przez progi zwalniające. Może lepiej w tamtym dziale spytaj co było przyczyną a następnie sprawdź to u siebie. Pzdr.