Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie ostatnio przeglądam auta na mobile i zauważyłem dziwną tendencje, do kiedy owa strona nie była tak popularna jak teraz przebiegi wydawały sie realistyczne a dzisiaj auta z 2003 2004 maja przejechane koło 200 zadko juz widac ponad 200 a 300 to juz rodzynek i takie pytanie... to nie jest tak ze niemcy sie juz wycwanili i przed przegladem czy tez serwisem obniżają przebiegi bo wiedza ze przyjedzie głupi polaczek i i tak kupi?
Opublikowano
Niemcy jak Niemcy... raczej Turki tak robią. Ale Niemcy podejrzewam, że też. To już nie te czasy co kiedyś... teraz wszyscy kombinują - takie czasy.
Opublikowano
ori niemiec to raczej nie kręci licznika - zbyt duża kara, ale "CIAPACI" na pewno kręcą nawet TUV na szrota podbiją bo drugi "CIAPATY" pracuje lub prowadzi stację diagnostyczną i jak wiadomo auta do polski i zero przypału :mrgreen:
Opublikowano

Ludzie o czym wy piszecie? Kara?

Gdy powiedzialem Niemcowi w 2000r, że u nich nie boimy się kupować bo tak uczciwie itd Niemiec się uśmiechnął i pokazał mi warsztat gdzie okurat spawali auto z dwóch...

Opublikowano
ja widziałem ja policja w HAMBURGU zamykała komis bo jedno auto miało cofnięty licznik, ale cofanie liczników było, jest i będzie
Opublikowano
Nimecy tez tak moga robic. Znam jednego co ma audi 3.0tdi 2007 w leasingu i juz 2 razy cofal bo placi tez jakos za ilosc km w tym leasingu.
Opublikowano

moja bej byla kupiona u dilera HEXAGON w uk z dwoma przegladami przed sprzedaza ktore pokazywaly 26000 mil.

cofneli o 40000 oczywiscie. ale dwa stepy mam zapewniajace o przebiegu.

tak ze nie wierze w zadne servisy jezeli ich w calosci nie nadzoruje.

w uk mozna sobie zalatwic czesci na lewo wykrecane z serwisowanych aut.

Opublikowano
Wczoraj troche mi sie chciało smiac ale to jest taki smiech przez płacz, e46 320d koło 179 tys przebiegu fajna zadbana tylko z mała gafa na zdjeciu widac przebieg 279 tys :twisted:
Opublikowano
Wczoraj troche mi sie chciało smiac ale to jest taki smiech przez płacz, e46 320d koło 179 tys przebiegu fajna zadbana tylko z mała gafa na zdjeciu widac przebieg 279 tys mówie tu o mobile :twisted: