Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czemu Kolego ryzykuje ? muszę coś zrobić aby było stałe napięcie .Już sprawdziłem u mnie i wiem że F40 to radio ,a F62 stałe napięcie. Teraz tylko elektronik coś tam zlutuje i powinno hulać. No chyba że ktoś ma inną podpowiedz jak to ogarnąć :mad2:

Będzie Ci rejestrowało błędy w komputerze samochodu.

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde zaczęło mi lać ze spryskiwacza lamp,

Na razie nie mam natchnienia na sciaganie zderzaka...

Bezpiecznik 43 chwilowo rozwiąrze mój problem?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
ma ktos rozpiske bezpieczników tej 2 wersji ?? prosiłbym o link z góry bardzo thx
kupię progi m pakiet preLci i zderzak tył m pakiet za rozsądną kasiore sedan e90
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Brak podświetlenia klawiszy podnoszenia szyb w wszystkich drzwiach, przycisków w kierownicy i w radiu oraz zapalniczki.....a i jeszcze przyciski DTC i blokady drzwi.

E 90 2005 rok , który to bezpiecznik bo mam inne opisy niż w zdjęciu załączonym w wątku.

Opublikowano

Karteczka jest, ale trochę inna niż tutaj w wątku.

Znalazłem w WDS że odpowiedzialny za to podświetlenie jest moduł oświetlenia nóg :evil:

Nie działa mi też pozycja auto w światłach, nawet w dzień jak załączę to zaraz xenony świecą zamiast ringów.

Może mi ktoś podpowiedzieć którym softem lepiej do tego podejść żeby obejrzeć co tam jest ,bo auto jest córy a ja siedzę raczej w VAG.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

wie ktoś do czego służy bezpieczniki numer 20 bo takiego znalazłem na ziemi:D

PS: czy jest bezpieczniki odpowiadający za doświetlenie zakrętów w xeonach?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
też tak mam u siebie w samochodzie i niestety pytałem o to samo i nikt mi nie pomógł a wydaję mi się że częste to jest rozmieszczenie bezpieczników.