Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Posiadam e60 ze zwykłą tapicerką czarną szmacianą. Chciałbym wymienić na kompletny środek ze skóry czyli fotele i boczki. Czy siedzenia przednie są takie same jak w europejskiej wersji? Ja mam mechaniczne sterowanie przesuwu przód tył, a elektryczna regulacja oparcia oraz podnoszenie siedziska góra-dół. Czy mogę założyć siedzenia komfort z pełną elektryką. Co z boczkiem na drzwi lewy przód od strony kierowcy? Czy przyciski od otwierania szyb oraz regulacji lusterek można przełożyć ze starych boczków? Po prostu interesuje mnie przekładka środka z wersji angielskiej do europejskiej. Mam standard a chcę mieć komfort z pełną elektryką.

Dzięki za podpowiedzi.

Edytowane przez Robert32
Opublikowano

Co do spasowania raczej nie pasuję wszystko idelanie , boczki drzwi raczej nie da się zamienić panelów sterowania , co do obsługi foteli komfortowych również nie będzie to działać bez wymiany i programowania modułu

według mnie taka akcja przekładka z anglika do europy raczej nie będzie pozytywna

Opublikowano
Przyłączam się do pytania kolegi, bo sam zastanawiam się nad komfortami z angola. Zapewne ktoś z forum już to przerabiał.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A od kiedy anglia to nie europa :) :D

anglicy jadac na kontynent mowia, ze jada do europy :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam.

Ponawiam moje pytanie. Mam u mnie fotele z materiału a mogę kupić piękny środek w kolorze bananowym w pełnym komforcie z łamanym oparciem, pamięcią itd. Jaka jest cena innego sterownika do foteli? Czy wiązki są takie same? Czy da sie to zrobić żeby wszystko chodziło dobrze??? Czas nagli!!!

Dzieki.

• 2 lata później...
Opublikowano
no wlasnie a ja mam zupelnie na odwrot, mam anglika a chce wrzycic fotele od niemieckiej wersji, slyszalem ze nie powinno byc z tym najmniejszego problemu, ale bylbym bardzo wdzieczny za informacje