Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Widzial ktos moze jak sie prezentuje taki Becker w E-36 na desce. Mam fabryczne radio ale na kasete wiec szukam czegos najbardziej podobnego do podswietlania w samochodzie i zblizonego stylistyka. A moze ktos ma lepsze propozycje,mile widziane jakies sugestie poparte doswaidczeniem.dzieki.pozdrawiam posiadaczy wiecej niz 2 nerek
Opublikowano
Witam. Widzial ktos moze jak sie prezentuje taki Becker w E-36 na desce. Mam fabryczne radio ale na kasete wiec szukam czegos najbardziej podobnego do podswietlania w samochodzie i zblizonego stylistyka. A moze ktos ma lepsze propozycje,mile widziane jakies sugestie poparte doswaidczeniem.dzieki.pozdrawiam posiadaczy wiecej niz 2 nerek

Naprzyklad taki

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60595642

To radjo jest cos warte?

Warte jest tyle co napisał właściciel :cool2: ( np. rewelacyjne radio z podwójnym tunerem fm - nie słychac przełączania na inną częstotliwość podczas podróży między miastami słuchając cały czas tej samej stacji :cool2: ) nie ma powodów żeby sądzić że opis jest naciągany - mówię tutaj o opisie technicznym, sprzęt naprawde wysokiej klasy, jedyna wada to taka że nie ma zdejmowanego panela......niestety zabazpieczenie kodem jest nic nie warte.. :evil:

A jak będzie się prezentowało w E36 :?: myśle że bardzo dobrze.......chociaż kolor wyświetlacza bardziej pasuje do starszych modeli audi :wink:

Z drugiej strony myśle że bardzo to nie będzie przeszkadzało a napewno mniej niż jakaś badziewna kolorowa "choinka" typu pioneer, sony czy blaupunkt z ostatnich lat :wink:

A tak wygląda Becker z serii TrafficPro w e36:

http://johnnybmw.tarnow.net.pl/becker1.JPG

http://johnnybmw.tarnow.net.pl/becker2.JPG

http://johnnybmw.tarnow.net.pl/becker3.JPG

Opublikowano

Pewnie je kupie.

Pozostaje jeszcze pytanie na ktore nie moge uzyskac odpowiedzi od miesiecy.Mianowicie adaptery na tylna pulke. Gdzie je kupic ????

Jesli ktos wie gdzie to za informacje stawiam flache bo to juz zakrawa na zenade ze to tak dlugo trwa!!!

Jesli ktos wie gdzie mozna to kupic to z gory dzieki za info.

pozdrawiam

Opublikowano
Pewnie je kupie.

Pozostaje jeszcze pytanie na ktore nie moge uzyskac odpowiedzi od miesiecy.Mianowicie adaptery na tylna pulke. Gdzie je kupic ????

Jesli ktos wie gdzie to za informacje stawiam flache bo to juz zakrawa na zenade ze to tak dlugo trwa!!!

Jesli ktos wie gdzie mozna to kupic to z gory dzieki za info.

pozdrawiam

Zobacz tutaj : http://www.bartex-caraudio.com.pl/product_info.php?cPath=27_97&products_id=1725

Opublikowano
a mam beckera z navi bardzo ładny za 800 zł mam takiego w swojej buni i wygląda dokładnie jak na zdjęciach u kolegów
  • Członkowie klubu
Opublikowano
A tak wygląda Becker z serii TrafficPro w e36

działa Ci navi ?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
a czemu ma niedziałać oczywiście becker jesy bez anteny ale to zaden problem koszt anteny to 100-150 zł no i oczywiście płyta ja dodaje na niemcy na polske trzeba sobie dokupić
Opublikowano
A tak wygląda Becker z serii TrafficPro w e36

działa Ci navi ?

Nie działa bo nie mam narazie anteny gps, podłączonego sygnału prędkości pojazdu oraz sygnału biegu wstecznego :| wszystko to można w miarę szybko i niewielkim kosztem uzupełnić ale największy problem to BRAK mapy Polski :( . TELEATLAS zapowiadał taką mapę na sierpień tego roku ale jak narazie cisza w tym temacie :(

Na chwilę obecną dostępna jest wersja mapy z Wielką Brytanią, Skandynawią i Europą zachodnią + Czechy.

W związku z tym że za granicę samochodem się nie wybieram narazie, to i specjalnej motywacji nie mam żeby podłączyć brakujące elementy do navi.Mam nadzieję że jednak mapa Polski się pojawi w tym roku :roll:

Opublikowano
A nie boicie sie złodzieji??? Mi po Mexico Pro został sam Panel. :cry2:

Każdy się boi o swoją własność, nie boi sie albo głupi albo osoba wyjątkowo majętna którą stać na bardzo dobre zabezpieczenia i wyjatkowo wysokie ubezpieczenie AC ze wszystkimi opcjami :wink:

Niestety kradzieże się zdarzają ale co zrobić :? .......pozostaje nie parkować samochodu w dziwnych miejscach i nie kupować sprzętu bez paneli ( chyba że z dokumentacją zakupu ), jeżeli nie będzie zbytu na taki sprzęt wtedy nie będzie sensu go kraść.......( heh pobożne życzenia :twisted: )

Drugie rozwiązanie to najprostszy kaseciak z zmieniarką cd albo własnej roboty MP3 które jest widoczne dla niego jako zmieniarka :wink: .........ale znając polskie realia na taki radiodtwarzacz też się znajdzie jakaś chętna szuja :evil:

Opublikowano

tia, Ja sobie zostawiałem Beckera bo myślałem że skoro wygląda jak kupa to nikt go nie ruszy. A tu wracam pewnego razu do autka a tam wybebeszone radio, wykręcony głośnik z sub, i 200 płyt poszło sie walić. I z tej przygody został mi panel Becker Mexico Pro CD wersja Porsche. Przecudowne radio, nie słuchałem nigdy lepszego. Dla mnie gra lepiej niz Nakamichi. Teraz mam Pioneera Deh 825 R z DSP ale daleeeko mu do Beckera. Ech!

Pozdro dla wszystkich Beckero Fanów! tzn tych co mają uszy!

Yaiek