Skocz do zawartości

[E46] 320d 136KM- Wtryskiwacze?? używka, czy regeneracja??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej :) ja tam stawiał bym na nowe końcówki oczywiście ori bo za wtryski używki pewnie ze 400 sety zapłacisz a na mały przebieg raczej nie trafisz . . . doliczając prace i czas jaki na rozmontowanie potrzeba to moim zdaniem nie ma sensu bawić się w coś nie pewnego co może pochodzić 5 10 czy 50tys. Bo na nowych końcówkach smigasz spokojnie co najmniej 100 tyś.

Pozdrawiam

Opublikowano

kolego z tego co ja przeswietlilem temat tego co tu podałeś to mi wychodzi że końcówka Twoja o nr DLLA 145 P 748

w oznaczeniu Bosch-a jest pod nr 0 433 171 536 zastąpiony nr Boscha na 2 437 010 057 i cena w granicy 200 pln. Myśle że jest to jeszcze wiedza do skonsultowania z Boschem ale moim zdaniem ja bym wymienil 4szt czyli kpl. i raczej nie zmieniał bym na ten nr co o 10 oczek się różni bo może to być już troche inna charakterystyka rozpylacza a najważniejszy jest orginal.

Jak byś miał problem z tymi końcówkami to firma fota siedzi dość mocno w temacie i powinni sobie poradzić bez problemowo z tym tematem.