Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam panowie. mam takie pytanie co to jest taki metalowy krążek w prawym nadkolu, ida do niego dwa druciki . w lewym mam termometr a w prawym? w prawym nic nie mam dlatego że urwałem to po nim mi pozostalo:(
Opublikowano
to jest termometr od żaluzji.....
czujnik temp wlotu powietrza

czasem lepsza jakaś odpowiedz niż żadna... a tak na prawdę to jest to czujnik temperatury do podgrzewanych spryskiwaczy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam panowie. mam takie pytanie co to jest taki metalowy krążek w prawym nadkolu, ida do niego dwa druciki . w lewym mam termometr a w prawym? w prawym nic nie mam dlatego że urwałem to po nim mi pozostalo:(

Czy te kabelki masz, jakby to powiedzieć, w tej samej wiązce co zasilanie do prawego halogenu?

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
nie jestem kolego pewny czy jest w jednej wiązce bo tam nie patrzylem miesiąc ale robi się ciepło i trzeba powoli się do tego zabrać. na 90% jestem pewny że tak. jak dojdę do tego co to jest to napiszę :mad2:
Opublikowano
to jest termometr od żaluzji.....
czujnik temp wlotu powietrza

czasem lepsza jakaś odpowiedz niż żadna... a tak na prawdę to jest to czujnik temperatury do podgrzewanych spryskiwaczy

ja mam taki czujnik a w Vinie nie ma podgrzewanych spryskiwaczy......

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
widocznie są w standardzie ....

To samo pewnie jest z grzaniem spryskiwaczy bo nigdy nie widziałem aby były wyszczególnione w specyfikacji auta.

To jak, wie ktoś od czego jest trzeci kabelek ze zdjęcia powyżej ?