Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ponawiam temat który poruszałem wcześniej. Mam problem z obrotami na zimnym silniku. Gdy zapale auto nie chce wejść powyzej 2500. Gdy się rozgrzeje jest normalnie, ale nie od razu, trzeba jeszcze przejechac z 20 km, zanim wejdzie na pełne obroty. Temperaturę łapie normalnie, i wskaźnik stoi w pionie bez wahań. Wymienilem sondę lambda (zamiennik), ale nie ma żadnej poprawy. Sonda odpowiednia do tego modelu (numer OE się zgadza). Spalanie przed wymianą to 10l na trasie przy spokojnej jeździe (chyba trochę za dużo). Są też minimalne wachania obrotów na biegu jałowym. Co może być powodem tego? Przewody, świece? Auto: E36, 318i, 94r. 115km, silnik M43 bez gazu
Opublikowano
Witam. Ponawiam temat który poruszałem wcześniej. Mam problem z
Skoro ten temat już istnieje to po co zakładasz go poraz kolejny :mad2: A regulamin forum chuba czytałeś nie dokładnie. Przecież możesz pisać w poprzednim temacie
Opublikowano
Czytałem dokładnie, tylko z braku odpowiedźi go ponowiłem, jeśli to taki problem to trudno, dzięki za pomoc, poszukam gdzie indziej. pozdrawiam
Opublikowano
Czytałem dokładnie, tylko z braku odpowiedźi go ponowiłem, jeśli to taki problem to trudno, dzięki za pomoc, poszukam gdzie indziej. pozdrawiam
WTSTARCZY PISAĆ W POPRZEDNIM TEMACIE