Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Kupiłem na allegro apteczke pod fotel pasażera i nie wiem jak ją zamontować. Apteczka nie ma żadnych otworów sam plastik. Ten co mi sprzedał powiedział, że pasuje do wszystkich modeli BMW E46. Ja posiadam BMW 318d, 2003 rok. Proszę o pomoc. Edytowane przez Bartunia222
Opublikowano
Koszt tego uchwytu w ASO to około 23zł. Ciekawe za ile sprzedaje kolega wyżej i skąd bierze nowe na handel ;)

Mam rabaty w ASO bmw więc mogę co nieco taniej kolegom załatwić...

Opublikowano

Myślałem, że chodzi może o kupno w ASO a później sprzedaż za podwójną cenę bo coraz częściej widuje takie 'okazje' na allegro, ale widzę, że się pomyliłem :cool2:

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przecież wyraźnie masz na górze napisane, że w ASO kosztuje 23zł. Ewentualnie kup od kolegi krynek_2004, który kilka postów wyżej oferował Ci ten uchwyt.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam pytanie, kupiłem apteczke, mam uchwyt ale nie mogę dobrać śrubek, wiem, że muszą być trzy. Czy może ktoś wie jakie śruby tam przychodzą?
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...