Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, dziś rano mój dupowóz nie odpalił i poczęstował mnie następującymi błędami:

http://img535.imageshack.us/img535/2491/beztytuuef.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/5084/85665231.jpg

Pierwszy rozumiem, że zawór regulacji ciśnienia...w IC cena to ponad 500 zł. więc radzę się was co by nie wydać na darmo tyle kasy na taki (z wyglądu) bzdet :|

Drugi rozumiem tak średnio więc proszę o pomoc...

Opublikowano
a nie masz przypadkiem problemu z pompa pod siedzeniem bo pre-supply cos takie sobie ? sprawdz jakie daje Ci cisnienie ... powinno byc 4 bary ... rail pressure at start mysle ze nie nabija Ci cisnienia jak powinien stad powiazany blad ... w live data mozesz zobaczyc co nie co ... powinno byc w moment 300 bar (jesli dobrze pamietam)
Opublikowano
ok a jak nbajprościej zdiagnozować działanie pompy?? Czeka mnie laweta więc może uda się cokolwiek w domu sprawdzić
Opublikowano
najpierw sprawdz co Ci podaje pompa podprogowa ta wstepna przekrec kluczyk i bez zapalania luknij w inpie jakie daje cisnienie ... maja byc 4 bary
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ciśnienie na listwie musi przekraczać 300barów. U mnie problem zrobiły szczury które przegryzły kable wiązki silnika... Głupota a koszty spore... laweta 200 zł. + naprawa 300 zł.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Ciśnienie na listwie musi przekraczać 300barów. U mnie problem zrobiły szczury które przegryzły kable wiązki silnika... Głupota a koszty spore... laweta 200 zł. + naprawa 300 zł.

Hej.

W ktorym miejscu Ci te kable przegryzły?

Wyczuwam podobny problem u siebie, bo juz mi waż chlodnicy posiekały jakiś czasu temu :|