Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam czy ktos moze montowal sobie srebne ramki na zegary? Zastanawiam sie nad mozntazem a nie wiem jak to sie robi i czy jest taka opcja wogole na allegro mozna je kupic za cene cos ponad 100zl. Co o tym sadzice wogole.
Opublikowano
musisz caly licznik wyjac i rozkrecic montaz bardzo prosty

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

Opublikowano
montaz banalny a wyglad zdecydowanie lepszy ... uzyj szukalki bylo kilka razy co i jak

dla jednego lepszy dla drugiego nie !!!!! dla mnie ogólnie jakikolwiek chrom jest beznadziejny .... no nerki jeszcze można przeżyć w bmw ale reszta :?

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Ja też nie jestem za ingerencją w precyzyjne urządzenie jakim są zegary...rozkręcać, rozbierać hmm...

Już wolałbym kupić całe zegary w ASO z chromowanymi ramkami... :mrgreen:

Poza tym oryginalnie te chromowane ramki wokół zegarów są matowe, natomiast te kupowane na Allegro błyszczą się jak psu ja(...)ca... :wink:

Opublikowano
ja mam orginalne ramki, ktore byly nazwijmy to w pakiecie ... kolega z pracy mial bez i wygladalo to co najmniej mowiac "BLADO" ... piszac o ingerencji w precyzyjne urzadzenie chyba nie wiesz jak wyglada montaz takich ramek ... kurka mam listwy srebrne by bmw, biegalke srebrna ... ehh to bmw chyba zalatuje wiocha, dobrze ze choc w okolo okien shadow line :twisted:
Opublikowano

Mniej więcej się orientuję - pisząc "ingerencja" miałem na myśli ewentualne późniejsze problemy ze wskazówkami czy też np. z dostaniem się kurzu, odciski palców na cyferblatach itp. być może jestem za bardzo drobiazgowy - bo niektórym może to nie przeszkadzać... :wink:

P.S. No i późniejsze tłumaczenie się podczas sprzedaży samochodu - po co, na co wyjmowaliśmy zegary...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam czy ktos moze montowal sobie srebne ramki na zegary? Zastanawiam sie nad mozntazem a nie wiem jak to sie robi i czy jest taka opcja wogole na allegro mozna je kupic za cene cos ponad 100zl. Co o tym sadzice wogole.

Montaż jest prosty. Polecam firmę Dido Tunning z Częstochowy. U nich dostaniesz ramki albo chrom albo mat, jak wolisz. Oryginał są mat. W Dido komplet 70 pln plus presyłka. OEMowe zegary kosztują ponad 1k pln.

Na stronie Dido jest link do youtube jak zamontować krok po kroku. Gdy wejdziesz na youtube to znajdziesz również dokładniejszy opis po angielsku zrobiony zresztą przez Polaka ;)

pozdrawiam

Paweł