Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego rozgrzewacie auta przed ruszeniem? To bardzo nieekonomiczne i np w Niemczech są za to mandaty...

Żeby silnik i turbina zaczęły pracować w optymalnych warunkach zanim dostana ogień. W PL tez jest to karane ponoć...

Opublikowano
A co nie!!! Pewnie ze nadgorliwy policjant moze cie ukarac mandatem za stanie na postoju jak masz włączony silnik, nawet jest na to jakis paragraf.
Opublikowano
co!! karać za grzanie autaa :D

Spalasz bez sensu paliwo zatruwajać środowisko, a następnie ponownie spalasz więcej paliwa rozgrzewając skrzynię, lożyska, dyfer itd, itp

Auto najefektywniej rozgrzewa się jadąc.

Opublikowano
co!! karać za grzanie autaa :D

Spalasz bez sensu paliwo zatruwajać środowisko, a następnie ponownie spalasz więcej paliwa rozgrzewając skrzynię, lożyska, dyfer itd, itp

Auto najefektywniej rozgrzewa się jadąc.

w dodatku zatruwasz je brzydkim i psującym się DIESLEM.... :lol:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Jakub ma racje ... w DE nie wolno Ci np. skrobac szyb przy wlaczonym silniku ... ludzie i tak to robia ale realnie mozna dostac mandat i nie ma znaczenia czy benzyna czy diesel :mrgreen:
Opublikowano

A ja myślałem ze nie można zostawiać pracującego silnika bez opieki :)

Pany mam takie cos jak swojego dizelka rano odpale to strasznei smierdzi przez pare min !!!!

moze katalizatorek do wymiany ???

Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami;]