Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszystko działa jak należy,żadnych problemów, czytnik czyta potem mapy z cd, wielkie dzięki za pomoc i za takich ludzi ,którzy poświęcają swój czas aby innym ułatwić życie

pozdrawiam

ps. jest jakaś łatka ,która sprawia by navi była pokazywana z lotu ptaka tzn. w 3d ? czy mk2 jest na to za słabe?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Pełen szacunek dla twórców spolszczenia. U siebie również chciałbym korzystać z polskiego menu. Mam jednak obawy przed wgraniem.

Numery w opcji settings to SW 2-1/70.

Z wypowiedzi kolegów wynika że bez problemu spolszczenie powinno się nagrać .

Aktualnie mam język angielski Aby zadziałało należy z chomika ściągnąć

z katalogu mk2-gb-pl-lektor pl-full 4 pliki - rozpakować i nagrać na płytę .

czy lepiej zmienić na niemiecki i wgrać MK2_kolor_D-na-PL_lektor-D.rar - 62,2 MB

czy ściągnąć z katalogu mk2-d-pl-lektor pl-full cztery pliki ?

czy w którymś dostępnym tłumaczeniu długości czcionek będą ok? Zależy mi bardziej na tym niż na lektorze

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odp.

.....::: Zaczynaj każdy swój dzień jakby miał swój cel :::....
Opublikowano

Jeszcze raz podziękowania dla twórców.

Wszystko działa jak powinno. Wgrałem spolszczenie niemieckiego ale jeszcze raz wgram na angielski żeby mieć na zegarach bardziej cywilizowany wygląd komunikatów.

Pozdro

.....::: Zaczynaj każdy swój dzień jakby miał swój cel :::....
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Ja0 mam e39 z Francji. mam aktualnie F i GB. wgrałem pl menu full na GB od MR.LOVA. PL MENu jest ale niestety nie ma lektora. wgrywałem juz 3 razy i non stop to samo. może ktos mi pomóc?
Opublikowano

Możliwe, że w nawigacji był ustawiony głos męski, a tam jest żeński.

Trzeba najpierw Twoją nawigację przeprogramować.

Opublikowano

czytałem na forum ze mr.lova napisał ze mozna tez zmienic nazwe plika meski -zenski i zenski - meski. wypalic obraz i wgrac od nowa.

tylko ktory to jest plik?! w folderze language/0101/gb4f.tsf i gb4m.tsf?? to te??

czy to te w folderze langmk2/0392/gb_f.csf i gb_m.csf??

Opublikowano

na francuskim jest meski. podmieniłem nazwy gb_f i GB-m. zobaczymy co bedzie raczej nie powinło sie nic stac.

niestety ale zrobilem downgrade z v27 i teraz nie chce czytac plyt. nawet te co przed czytał.

jutro zbróbuje przeprogramowac.

Opublikowano

Witam,mam prośbę o pomoc w zmianie napisów i lektora w navi.

Mam mk3 z wyświetlaczem mono w bmw e46 z 2002r 2.0l diesel 150KM M-Pakiet z niemiec wgrywałem softy od kolegi Duniek i Mr.Lova w których są zmienione napisy i lektor lecz niec to nie zmieniło ani napisów ani lektora.Soft się uaktualnił i obecnie gdy wchodzę w menu by odczytać jaki mam czytnik i wersję softu pokazuje mi 3-2/53.Oryginalnie soft miałem 50.Zachodzę w głowę co jest nie tak z moją navigacją,że nie chce się zmienić napisy i lektor.Choć używając programu Magiciso sprawdzałem pliki w których faktycznie są spolszczenia.

Jeśli macie sugestję co jest nie tak to proszę napiszcie.

Pozdro

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siemanko.

Jako, że pierwszy raz bawię się z oprogramowaniem BMW to mam pytanko:

Jak dokładnie nagrać płytkę w ImgBurn? Mam dać na create image file from files/folders. Później wybrać rozpakowany folder mk2-d-pl-lektor i zmienić w options Data Type na MODE2/FROM1, file system i UDF Revision mają zostać takie jak były? Czyli File system ISO9660 + UDF, a udf red 1.02?

Dzięki i pozdrawiam! :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam a czy idzie do mk2 dograć logo aby po otwarciu drzwi sie pokazywało logo na ekranie ?? ekran 4:3, spolszczenie wgrałem i działa bardzo dobrze
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Znajomego jest ta mk2 taka kupił juz wyświetla mu ze na włożyć. Płytę z softem . Musi być to najpierw orginalny soft? A potem spolszczenie
Opublikowano
Aha....ale to na wlasne ryzyko to robi bo chyba nie ma w necie sprawdzonych softów do mk2 niestety.Moze od razu ten przerobiony
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco