Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bardzo mi się podoba opcja z gałką zmiany biegów :cool2:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://img163.imageshack.us/img163/7717/dscf2455t.th.jpg

Fotka zabudowy car audio w bagazniku. Instalacja zostala tak wykonana by w bagazniku miescily sie jeszcze duza walizka podrozna i zakupy :)

Ooo to już nie tylko ja mam w bagażniku subwoofer :) Spora skrzynia, ale to może tak na zdjęciu wygląda, że już malutko miejsca jest :) Poza tym skrzynię można zawsze wyciągnąć. Ja miałem chwilę trochę mniejszą skrzynkę, ale ostatecznie zrobiłem bok. Sporo drożej niż zwykła skrzynia ale myślę że warto.

Widzę że podobne komponenty do moich, wzmacniacz mam taki sam, głośniki też uDimension, jaka masz serię głośników też Jr. czy Element'a?

Subwoofer u mnie to JL Audio 10W1v2-4 u Ciebie też uDimension, jak oceniasz zestaw? Różnica chyba cię ścieła z nóg :) Fajnie że masz radio z DVD, podejrzewam że oglądanie DVD typu "Helikopter w ogniu" musi dobrze dawać przy takim basie :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Od listopada samochód stoi w ciepłym garażu pod pokrowcem :) W zeszłym tygodniu pojawiły się dwie nowości - nowy uchwyt hamulca ręcznego srebrny OEM BMW oraz etui na okulary montowane w podsufitce, oryginalnie dedykowane BMW X1.

Na dniach (czyli po sesji ;p) pojawią się tylne lampy od wersji LCI. Mam też kolejne plany: od dłuższego czasu szukam sprężyn obniżających (opcja 226- oryginalnie auto jest obniżone -15mm) i nie wiem jakie wybrac, jest Eibach -30/30mm, MTS Technik -30/20mm oraz FK Automotive -45/30mm, tak by moc jeszcze w miare bezbolesnie jezdzic po miescie. Poza tym zastanawiam sie nad montazem carbonowych lusterek i ew. emblematow? Prosze o pomoc i konstruktywne opinie :) Pozdrawiam

Edytowane przez BondE87
Opublikowano
Od listopada samochód stoi w ciepłym garażu pod pokrowcem :) W zeszłym tygodniu pojawiły się dwie nowości - nowy uchwyt hamulca ręcznego srebrny OEM BMW oraz etui na okulary montowane w podsufitce, oryginalnie dedykowane BMW X1.

Na dniach (czyli po sesji ;p) pojawią się tylne lampy od wersji LCI. Mam też kolejne plany: od dłuższego czasu szukam sprężyn obniżających (opcja 226- oryginalnie auto jest obniżone -1,5mm) i nie wiem jakie wybrac, jest Eibach -30/30mm, MTS Technik -30/20mm oraz FK Automotive -45/30mm, tak by moc jeszcze w miare bezbolesnie jezdzic po miescie. Poza tym zastanawiam sie nad montazem carbonowych lusterek i ew. emblematow? Prosze o pomoc i konstruktywne opinie :) Pozdrawiam

poka poka ręczny... też się nad nim zastanawiam...

obniożone o 1,5 mm? ee... ??? może chodziło ci o 15mm?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Po sesji wrzucę moje fotki, a tutaj zapożyczona fotka ze strony BMW http://accessories.bmw.com/internet_bmw/servlet/image.do?imageId=2469327&imageVersion=1

Racja, 15mm ;)

Opublikowano

eehh... chodziło mi o to jak to się prezentuje wewnątrz auta.. bo zbliżeń jest pełno.. a ja chce takie zdjęcie wnętrza :D Już poczekam do tej sesji ;)

Zapodaj też fote podświetlenia tablicy rejestracyjnej ale bez lampy :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Co do podswietlenia tablicy rejestracyjnej to nie okazalo sie zbyt trwale, dwa razy wymienialem na gwarancji, az zwrocono mi koszty i powrocilem do oryginalnego oswietlenia z zarowkami Philips Blue Vision.
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można kupić pojedyncze sztuki, np. tył prawa i lewa. Koszt w ASO ok. 120-130 zł/szt.

To by bylo idealnie bo akurat dwie tylne wygladaja marnie, ktos probowal przykleic do nich jakis taki plastkiowy protektor uzywajac super glue, protektor odpadl a slady po super glue zostaly. Przednie listwy sa w satnie bardzo dobrym

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Tradycyjnie przed sesją zamiast się uczyć zamawiam gadżety do BMW - tym razem są to w pełni karbonowe lusterka (nie nakładki, naklejki itp.) Poza tym planuje dokupić trochę nowych kosmetyków do pielęgnacji lakieru. Zdjęcia wkrótce
Opublikowano

http://images43.fotosik.pl/890/c231b5086d310dbegen.jpg

Tak to wyglada u mnie, bardzo podoba mi się efekt.

Opublikowano
Zdejmuje się stare obudowy i na klei do szyb/spoilerów wkleja się nowe obudowy carbonowe, gdyz nie posiadaja one zaczepow (przynajmniej te, które ja kupilem - firma Carbonplast.eu), oryginalne BMW Performance mają zaczepy, ale cena nie ta :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Wam się podoba mój nowy mod? :) Mysle, ze pasuje do lusterek :)

http://i54.tinypic.com/2qwhqa0.jpg