Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie może i proste ale ..... kiedyś włożyłem CUDEM ale to w lecie H7 nowe Hella blue, niestety ta lipa za 80zł się już popaliła ( nawet co dziwne cyna się od temperatury roztopiła :| ...

Ale teraz : jedną wymieniłem od kierowcy, ale od pasażera za *** niemogę zapiąć tej kretyńskiej spinki okrągłej - za ciasno.

Jak to się robi fachowo? Trzeba wyjąć lampę całą ?

Również kierunkowskaz chciałem wymienić więc pewnie i tak muszę lampę wyciągać?... A tą listwę pod lampą też się zdejmuje?

Help :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadnej lampy sie nie wyciaga, robi sie to tak samo jak od strony kierowcy a zeby wyciagnac kierunkowskaz to w błotniku patrzac od góry jest otwór i tam w głębi trzeba srubokretem odczepic zatrzask i kierunkowskaz wysunąc.
Opublikowano
no udało mi się jakoś H7 wcisnać, co do kierunkowskazu faktycznie jest zatrzask, przesunołem go śrubokrętem i prubowałem wysunąć kierunek ale nawet nie drgnie, juz nawet młotek poszedł w róch i nic..... :/ n aobu to samo
Opublikowano
NIe no mlotek do kierunku chyba nie potrzebny wymiana jest dziecinnie prosta tylko mozesz na te blaszke kolego nie trafiles rzuc okiem na nowy kierunek jak jest zbudowany troche wyobrazni i juz masz wyjety stary .. tez kombinowalem z wyjmowaniem lampy na szczescie sie opamietalem w pore pozdro
NIe Jedz Szybciej Niz Twoj Anioł Stroz Potrafi Laatac