Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mogę zdecydować się które lampy założyć mam oryginalne, hella white i bmw black line. Próbowałem już różnych kombinacji ale wciąż nie jestem zdecydowany. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam.

http://img706.imageshack.us/img706/9025/44421756.jpg

lampy hella white

http://img195.imageshack.us/img195/3397/95800640.jpg

lampy BMW Black Line

http://img697.imageshack.us/img697/231/24968249.jpg

lampy "standardowe"

Opublikowano

Hej

Według mnie, jesli zostaja te zderzaki to zdecydowanie hella white ale jezeli planujesz zalozyc m-pakietowe to wtedy mozna by bylo te ciemne, bo w koncu wtedy na tylnym zderzaku dochodzi plastikowa wstawka

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki za podpowiedzi, nie byłem pewny lecz teraz gdy wrzuciłem "blacklajny" to nie mogę się jakoś przyzwyczaić ;( Utwierdziliście mnie w przekonaniu że warto wrócić do Helli. W takim razie Black Line idą do sprzedania. Dzięki!
Opublikowano

Jeśli będziesz zmieniał czy też modyfikował wygląd zewnętrzny typu:

sciemnianie szyb, ciemniejsze felgi np z rantem, m-pakiet lub dodatki z BMW Perfomace

To zdecydowanie zostaw blackline-y tym bardziej że to oryginalne akcesorium.

Jesli zostawiasz auto w takiej postaci to jak najbardziej HELLA.

Także się dobrze zastanów.

Ale to tylko moja sugestia.

Opublikowano
Jeśli będziesz zmieniał czy też modyfikował wygląd zewnętrzny typu:

sciemnianie szyb, ciemniejsze felgi np z rantem, m-pakiet lub dodatki z BMW Perfomace

To zdecydowanie zostaw blackline-y tym bardziej że to oryginalne akcesorium.

Jesli zostawiasz auto w takiej postaci to jak najbardziej HELLA.

Także się dobrze zastanów.

Ale to tylko moja sugestia.

Felgi bedą ciemniejsze ale delikatnie model M spoke 193 z oryginalnych akcesorii bmw, z dodatków myślałem o założeniu tylnego spoilera i nakładek na lusterka z carbonu, chciałbym również przyciemnić szyby ale nie wiem co na to serwis bmw - gwarancja, przy zmianie felg też mnie ostudzili. Chciałem białe EtaBeta ale oni powiedzieli że w razie problemów z zawieszeniem mogą zakwestionować gwarancję ( inne ET itp )... Dzięki za sugestie! na nie właśnie liczę. Pozdrawiam

Opublikowano

Hella swietnie wyglada na twoim aucie :cool2:

Ale skoro taka trudna decyzja to moze jedna taka druga taka, Trzeba szukac kompromisu :twisted2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Hella swietnie wyglada na twoim aucie :cool2:

Ale skoro taka trudna decyzja to moze jedna taka druga taka, Trzeba szukac kompromisu :twisted2:

Wystarczy że z lampami sie wściekłem - mam w domu 3 komplety :D

• Moderatorzy
Opublikowano

Wystarczy że z lampami sie wściekłem - mam w domu 3 komplety :D

:mrgreen: :mrgreen:

Ja pierwszego dnia po zakupie pojechałem do ASO kupić blackline'y (kolor samochodu mam czarny więc pasują) bo na tych oryginalnych tył auta przypominał (jak dla mnie) "daj-ewo" nubirę. Wg. mnie do twojego pasuje bardziej Hella white chociaż blackline też na białym ładnie wyglądają.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

Mimo wszystko zostawiłbym te ciemniejsze.

Skoro planujesz wrzucić karbonowy spojler ( ma tej aukcji kolega tam ma zrobione http://moto.allegro.pl/item902994549_bmw_320d_bialy_m_pakiet_2009r.html ) , przyciemnić szybki, dać ciemniejsze alusy zostawiaj ciemne lampy bo te białe będą gryzły się!

Swoją drogą co ma serwis do jasnej ch*lery nabzdurane z alusami? Nie można już założyć innych niż te od BMW? Jakoś tyle osób jeździ na zmienionych i nic im nie robią. Na zimę będę miał 2gi komplet kół i co? po gwarancji? oszołomy.

Kolego, czy Ty masz może jedną z tych bmw co miały iść dla rumuńskiej policji? :-)

Skrobnij tu, albo na PW wrażenia z jazdy 330d z 4x4. Jestem bardzo ciekaw jak jeździ się tym :-)

Opublikowano

Tez mi sie wydawalo, ze jest to jedna z tych sztuk ktore mialy isc na rumunie. Czy faktycznie poza silnikiem i napedem to byly one tzw golasami?

Pozdrawiam i udanej jazdy zycze a jak juz sie zdecydujesz, ktore lampy bedziesz sprzedawal to skrobnij na priv ktore i za ile.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Mimo wszystko zostawiłbym te ciemniejsze.

Skoro planujesz wrzucić karbonowy spojler ( ma tej aukcji kolega tam ma zrobione http://moto.allegro.pl/item902994549_bmw_320d_bialy_m_pakiet_2009r.html ) , przyciemnić szybki, dać ciemniejsze alusy zostawiaj ciemne lampy bo te białe będą gryzły się!

Swoją drogą co ma serwis do jasnej ch*lery nabzdurane z alusami? Nie można już założyć innych niż te od BMW? Jakoś tyle osób jeździ na zmienionych i nic im nie robią. Na zimę będę miał 2gi komplet kół i co? po gwarancji? oszołomy.

Kolego, czy Ty masz może jedną z tych bmw co miały iść dla rumuńskiej policji? :-)

Skrobnij tu, albo na PW wrażenia z jazdy 330d z 4x4. Jestem bardzo ciekaw jak jeździ się tym :-)

Na zimę możesz mieć drugi komplet kół podobnie jak ja tylko że BMW zaleca felgi o odpowiednich rozmiarach.

Tak to jedna z nich a dokładnie ostatnia sztuka, ledwo co zdążyłem. Chciałem wziąć kilka w celach handlowych ;) ale załapałem się na tylko jedną. Były jeszcze x3 ale 3.0 benzyna więc sobie darowałem, jakiś "pismak" wysmarował na ich temat nawet artukuł w interii ale zamieścił w nim dużo błędów samochody są standardowe bez "dodatkowych akumulatorów i przegród" - jak to napisał, nie mają po prostu "polskiego pakietu doposażenia"

Co do wyposażenia to ma : Skórzaną kierownicę, ręczny i lewarek, klimatyzację automatyczną, el. szyby, el lusterka, c. zamek itp... to samo co BMW 330 XD w konfiguratorze na stronie BMW za 207.900zł w porównaniu do "zwykłej" wersji nie różni się absolutnie niczym. A wrażenia z jazdy... Nigdy nie kupię już auta z napędem na jedną oś - to chyba wystarczający opis doznań. Jest ślisko ty śmigasz jak po suchym asfalcie, wjeżdżasz w miejsca niedostępne dla innych samochodów, naprawdę rewelacja. Co do spalania nie zdarzyło mi się przekroczyć 10 litrów, średnia to 9-9,5. pozdrawiam

Opublikowano
A więc zostały lampy BlackLine, wyboru pomógł mi dokonać ktoś z allegro klikając lampy hella... Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie opinie.
Opublikowano
A więc zostały lampy BlackLine, wyboru pomógł mi dokonać ktoś z allegro klikając lampy hella... Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie opinie.

No i dobrze zrobił a ty dzieki temu masz najwłaściwsze lampy do e90-tki

:cool2: pozdr.

Opublikowano
gdzie można dostać lampy Hella White i jaki koszt?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
gdzie można dostać lampy Hella White i jaki koszt?

Popytaj w intercarsie... Jeśli nie znajdziesz to napisz na P.W.