Skocz do zawartości

[E36] Z3 - Śruba do hardtopa do ramy przedniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niedawno kupiłam hardtop do z3. mam te boczne mocowania, niestety nie mam śrub którymi mocuje się dach do ramy szyby. serwis niestety nie może jak na razie odnaleźć ich na żadnym rysunku. A ja nie mam pojęcia jak one mają wyglądać. Mam wielką prośbę jeśli ktoś ma zdjęcie jak ta śruba powinna wyglądać lub jakiekolwiek jej wymiary bądź oznaczenia....
Opublikowano
piotres moj serwis stwierdzil po 30 minutach wpatrywania sie w komputer ze u mnie w aucie wg programu lewa tapicerka ma kolor czarny a prawa szary :duh: :mad2: wiec z serwisami to roznie bywa....
Opublikowano

dokładnie to samo zdjęcie pokazywali mi w serwisie i stwierdzili,że żadna ze śrub nie będzie odpowiednia. Wydaje mi się,że mogłaby być to ta z nr 3 choć może to być śruba od mocowania zamka, który już mam w hardtopie. zastanawiam się też czy poszukiwana przeze mnie może znajdować się nie na rysunku hardtopa a na rys. przedniej szyby?? :)

ps. serwis oczywiście postanowiłam zmienić hehhe

Opublikowano
no patrząc na mocowanie u mnie i na ten obrazek na realoem to NR. 3 to jest ta właśnie srubencja do mocowania ;] Takie zdanie moje ;]
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
do Batim : czy mogłabym Cię prosić o zrobienie zdjęcia tej twojej śrubki? jeśli to nie kłopot dla Ciebie będę bardzo wdzięczna..
Opublikowano

to sie teraz srubka nazywa?? :mrgreen: buahahaahahaha

sorrrryy za OT ale tak mi jakos glupoty do glowy przychodza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
to sie teraz srubka nazywa?? :mrgreen: buahahaahahaha

sorrrryy za OT ale tak mi jakos glupoty do glowy przychodza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Saron, litosci, nie plosz uzytkownikow forum plci pieknej :lol: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

jasne,że poczekam do jutra.hardtopa mam od połowy grudnia i do tej pory go przez te "śrubkę" :) nie założyłam więc spoko, że poczekam :)

ps. spłoszona się nie czuję ale dzięki wielkie za docenienie mojej płci pięknej

Opublikowano
ps. spłoszona się nie czuję ale dzięki wielkie za docenienie mojej płci pięknej

cala przyjemnosc po naszej stronie ;)

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

nie zebym byl zlosliwy ale az sie dziwie ze moderator mnie do porzadku nie przywolal :mrgreen:

Bo jesze jakis czas temu pewnie dostalbym bana, prawda bumblebee??

Opublikowano
niestety zdjecie "srubki" dodam dopiero jutro, zapomnialem ze auto oddalem do warsztatu :( a dziś niedziela. Jutro jade dowieźć im części i wtedy zrobie tez fote. Pozdrawiam
Sprzedam: tylnie lampy od Z3