Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Raczej nic to nie da. Możesz poregulowac tunel bo u mnie tez skrzypiało i właśnie lekka regulacja to załatwiłem. Jak już to skrzypi na czele dwóch łączeń także jak dasz tam gąbkę to będzie ja widać. Jedyne co możesz zrobić to odkręcić śruby tunelu, odkręcić po obu stronach plastikowe panele te które kacza się z tunelem i ja tej żądacie wyrzeźbić coś ale to i tak wiem, że prawie się nie da żeby było na równo i żeby nie skrzypiało
Opublikowano
Wszystkie 4 śruby muszę odkręcić w tunelu czy tylko przednie wystarcza? Tylko z lewej stronie jest ładnie spasowane a prawa już mniej. I tak się zastanawiam czy pójdzie tunel do przodu skoro z lewej strony może już ten plastik przyblokowac.
Opublikowano
Musisz odkręcić wszystko czyli tunel, i plastik nad nogami po obu stronach i wtedy mierzyć i pasować. Ogólnie dużo roboty i najlepiej w dwie osoby
Opublikowano
Dzięki za info. Odkręcilem tunel ale rzeczywiście dużo regulacji to tak nie ma. Jedynie zrobiłem tak, że plastik nie skrzypi tak jak mówiłeś :-)
  • 2 lata później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Rzeczywiście to było łatwe, dzięki :)

Ale niech mi ktoś pomoże zdemontować tę dłuższą, nieruchomą część! :idea:

HELP!!!

Dla potomnych - podważać i drzeć na siłę. Przód na końcu bo jest tam zaczep od zamykania, najłatwiej zacząć po bokach, idzie naprawdę ciężko ale cały siedzi na zatrzaskach. Wyrwałem dzisiaj chwasta bo trzeszczał tak że nie mogłem wytrzymać mimo że jeżdżę e91 sporadycznie, do środka filc i pianka, mam nadzieje że na jakiś czas wystarczy.