Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć jak ma wyglądać adaptacja po ponownym podłączeniu akumulatora w E60?
Opublikowano

Witam

Też jestem ciekawy jak to wygląda . Taką adaptacje robi się zawsze po wyminaie aku czy tylko jeśli zmieniamy jego pojemnosc , a moze tylko wtedy kiedy aku jest calkowicie padniety ??

Pozdrawiam

Opublikowano
Tylko przy zmianie pojemności aku trzeba adoptować.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Kriss33, głupoty piszesz ;) zawsze przy zmianie trzeba adaptować ;) pozniej masz w kompie zaznaczone wszystkie wymiany aku i nie masz problemu z elektronika... Ludzie wymieniaja aku a nie adaptuja i sie pozniej dziwia ze padaja alternatory, ale to nie jedyna przyczyna...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kriss33, głupoty piszesz ;) zawsze przy zmianie trzeba adaptować ;) pozniej masz w kompie zaznaczone wszystkie wymiany aku i nie masz problemu z elektronika... Ludzie wymieniaja aku a nie adaptuja i sie pozniej dziwia ze padaja alternatory, ale to nie jedyna przyczyna...

to chyba nie miało byc do mnie :)

Opublikowano

Hej

Możesz ciutkę przybliżyć ten problem - dlaczego padają alternatory i co to w ogóle jest ta adaptacja?

Opublikowano

sorry kriss33 :D mialo byc do klaudka :)

dlaczego i jak to juz na tym forum bylo pisane w kilku tematach ;) ja wiem.. sam lubie jak ktos mi cos poda na lade i powie wez :) ale czasami trzeba poszukac ;) bo jak sie dluzej na forum siedzi i co temat pisze sie to samo to bez sensu ;)

Pozdrawiam i przepraszam za ferment :P

Opublikowano

Witam

Panowie a co jeśli nie zrobilem adaptacji akumlatora i chciałbym ją zrobić np po roku czasu od wymiany ? jest sens robienia takiej adaptacji po roku ?

Pozdrawiam