Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z samochodem. 2006 rok, 1.6 benzyna. Samochód uległ wypadkowi strzeliły poduszki, został odłączony akumulator i od tej pory nie chce odpalić silnik. Jaka może być przyczyna tej awarii? Coś z komputerem?

Pozdrawiam Paweł.

Opublikowano
Podłączałem inny akumulator, nie chce palić nadal. Wkładam kluczyk, naciskam start i słychać tylko kliknięcie, nic więcej. Co mogę innego spróbować waszym zdaniem?
Opublikowano
nie no jasna sprawa, jak to mozna sprawdzic? jakas czesc moze trzeba wymienic? licze na jakas porade, bo samochod mam ten dosc krotki czas...
Opublikowano
nie wierzę :duh:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jak koledzy pisali jest wywalona klema. Klemy to te grube przewody idące do akumulatora. Jedna ma czerwony kolor i jest podłączona do + a druga czarny i do - akumulatora. Dasz już sobie radę, znajdziesz te przewody ?? Bardziej prosto juz się chyba nie da wytłumaczyć. Jak nie kumasz o co chodzi to sobie wydrukuj to z forum i podejdź do mechanika jak będzie ciut rozgarnięty to da sobie radę.
Krzysztof