Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wejdą bez problemu, choć osobiście uważam, że nie są zbyt ładne ale to akurat kwestia gustu. Im większa felga a co za tym idzie niższy profil tym szybciej zużywa się zawieszenie, więc biorąc pod uwagę stan naszych dróg to w jakimś tam stopniu będzie to 'szkodliwe'.
Opublikowano
Nie ma jednak co przesadzać - 17 to jeszcze nie są największe felgi jakie wejdą. Można założyć 19 i wtedy to dopiero jest twardo...
Opublikowano
Sam mam RH 17" tylko inny model z oponami 235 wszystkie,nic nieobciera tyle że jak koledzy piszą żadna rewelka te fele po zatym 17 nie są wcale duże .
Opublikowano
Ja w swojej mam 18"(kupiłem juz z taką felgą)- jest twardo,to fakt. Jedyne co mnie martwi to że, kolumna kierownicza do regeneracji, bo strasznie wali na dziurach a wszystko co możliwe wymienione.
Opublikowano
Może ma ktoś z was fajne felgi na sprzedanie 15 lub 16 ?
do BMW ??? , czy ogólnie skupujesz fele ? bo mam fajne 4x108 wzór cosworth
Opublikowano
Felgi a konkretnie ich wzór to rzecz gustu... Mi akurat te do bmw nie pasują ale podpasowały by moze do golfa lub jakgoś mniejszego auta. Na zdjęciu widze je własnie przy golfie 4... Chcesz je do bmw dać???
sprzedam felgi 15 cali ładne szczegóły w dziale giełda!!!
Opublikowano

jak chcesz szprychowe, to zobacz moje, oryginalne bmw styl 32 z bardzo dobrymi oponami w idealnym stanie, sprzedaje tanio bo juz kupilem takie same m3 ale 18 cali

nieaktualne sprzedane