Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Posiadam e46 2,0d mam w niej webasto do dogrzewania silnika. Czy jest sposób na sprawdzenie czy działa jak powinno i czy wogóle działa? Edytowane przez nikodem26
Opublikowano
jesli chodzi o te dwie rzeczy to nie jestem pewien, przy tych mrozach jak odpalam to slychac glownie silnik. sprobuje obadac jutro, po odpaleniu podniose maske, jesli bedzie dzialac to powinno nawet byc cieple no nie, a jesli chodzi o te spaliny to gdzie dokladnie powinny sie wydobywac?
Opublikowano

zaraz za kołem pod drzwiami pasażera ....

a co do tego czy będzie ciepłe to też nie do końca ponieważ u mnie jest kłopot z webasto , dymka nie widać , chodzi tylko jakiś wiatraczek a po 1 min się rozłącza a webasto jest ciepłe.....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
sory za zle zatytuowanie. a co do mojego webasto, dzis odpalilem i nic tylko slysze silnik, zadnego dymka pod kolem od strony pasazera. po przejechaniu okolo 3 km postój podnosze maske ciagle slysze tylko silnik dymka zero a webasto z lewej strony az gorace, weze miekkie. sam nie wiem czy dziala czy jest mozliwe zeby nagrzalo sie od silnika :shock: ?
Opublikowano
po dzisiejszym dniu zacząłem się zastanawiać nad montażem webasto, ile taka przyjemność kosztuje, ile trwa montaż i czy faktycznie się sprawdza przy takich mrozach ?
Opublikowano
mi to ustrojstwo działa cały czas po odpaleniu auta, dumku niewidze ale słychać że działa dość wyraźnie, po przejechaniu nawet 3 KM na tych mrozach webasto działa cały czas - czy to normalne? czasem do domu dojeżdżam, gaszę auto a webasto jeszcze z minute chodzi.... niewiem po co :|