Skocz do zawartości

320d - brak moralonsci awaria za awarią

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no własnie co ty wymieniałeś za 20 tyś zł - ja aż tyle nie wydałem około 10 tyś a za bunie dałem 25 tyś ( a tak na marginesie nie puściły ci nerwy ) bo ja wydałem dychę i już mnie szlak trafia a autko i tak nie chodzi jak ma :mad2: takiego mam pecha że jak jechałem do serwisu bmw -opole- poszła mi turbina

( MÓWIĄ ŻE ZŁOŚĆ PIEKNOSCI SZKODZI ) :? :? :? :? :? :?

Czy wy nie macie na co wydawac pieniędzy?? za 10tyś to już moźna fajne drugie auto kupić :mad2:

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
po mojemu kupiłes bombe z opóznionym zaplonem . poza tym autko ma juz 10 lat a to sie wiąże z wydatkami , niestety nic wieczne nie jest. poza tym trza brać pod uwage pzebieg auta i intensywnosc jego uzytkowania . podejrzewam gdy bys kupil benzin to bys mniej wydał na naprawy (albo wcale). leciwe dizle polecam kupowac od znajomych osob bo znasz jego historie lub od pierwszego wlasciciela . dizelka nikt nie kupuje aby do kosciola jezdzic , na zachodzie kreca nawet po 100tkm rocznie, a poza tym to mysle ze za 25t pln kupilbys juz cos po lifcie.
Opublikowano
kupił byś coś no własnie coś ??????????????????? za 25 tyś po lifcie możesz ewentualnie kupić autko do GENERAL REMONT ( oczywiscie po lifcie ) . :D
Opublikowano
KOLEGA levinson miał rację?????? nakulane około 500 tyś i przez to tak sie sypała , trochą nerwów mi zeżarła , gniew mi już przeszedł jak po patrze na podwórko , warto było wydać tyle kasy , zostało mi jeszcze do zrobienia ta przepływka ( mam pierburga zmieniam na boscha ) :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Średnio trzeba przyjąć że to ceny nawet zadbanego E46 trzeba dorzucić te 1.500zł na "kosmetykę" w stylu: wszystkie filtry + olej + odma (zestaw obowiązkowy) i jeszcze jakieś drobiazgi... Akurat tyle ja osobiście wydałem
Opublikowano
to ja już na kosmetykę i drobiazgi wydałem około 4 tyś ( wliczając opony zimowe ) ... ale to już zależy od indywidualnego podejścia właściciela , ponieważ dołożyłem multifunkcje , pełne OBC i parę innych pierdół....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
kupił byś coś no własnie coś ??????????????????? za 25 tyś po lifcie możesz ewentualnie kupić autko do GENERAL REMONT ( oczywiscie po lifcie ) . :D

Planuje prawdopodobnie sprzedać swoje BMW na wiosnę (ale ze sprzedażą nie będę się śpieszył) może nie za 25 tyś, ale za ok 26-27 tyś. (Nowe wszystkie tarcze, klocki, świece, rolki, odma, itd).

Gwarantuję że jeśli sprzedam, to klient będzie zadowolony. Jestem drugim właścicielem. Z auta jestem bardzo zadowolony, ale chcę kupić coś młodszego i nic innego niż BMW. Myślę o E90/91 320d 2006/2007.

Wiem że nie każdy sprzedawca jest uczciwy i 90% przebiegów w dieslach jest cofniętych, ale zdarzają się jeszcze uczciwi sprzedawcy (niestety szkoda, że tak rzadko).

Pozdrawiam.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

Ja też miałem pomysł, żeby sprzedać swoje auto i wymienić na coś innego, a z pewnością młodszego. Doszedłem jednak do wniosku, że dość dużo mnie kosztowało utrzymanie samochodu (z usterek - turbina, nowa "z półki" - 4tys; zamek w drzwiach - 0,5tys, dodatki - felgi oryginalne, dwa komplety nowych opon, klocki i tarcze przód, tył), a pewnie majątku za niego nie wezmę.

Wpadłem więc na inny pomysł - dokupiłem radio CD (wymiana reversa) i planuję wymianę tapicerki. Zawsze to taniej niż dołożenie kilkudziesięciu tys. do nowszego modelu. Zawsze warto się zastanowić. Ja jak mam chwilę słabości to myję samochód, patrzę i dochodzę do wniosku, że nic lepszego chyba nie znajdę.

Jeszcze małe uzupełnienie - auto kupiłem od pierwszego właściciela, kupione w polskim salonie, serwisowane regularnie najpierw u Smorawińskiego, później u Fusa, przebieg oryginalny 163k, obecnie prawie 224k.

Opublikowano
Ja też miałem pomysł, żeby sprzedać swoje auto i wymienić na coś innego, a z pewnością młodszego. Doszedłem jednak do wniosku, że dość dużo mnie kosztowało utrzymanie samochodu (z usterek - turbina, nowa "z półki" - 4tys; zamek w drzwiach - 0,5tys, dodatki - felgi oryginalne, dwa komplety nowych opon, klocki i tarcze przód, tył), a pewnie majątku za niego nie wezmę.

Wpadłem więc na inny pomysł - dokupiłem radio CD (wymiana reversa) i planuję wymianę tapicerki. Zawsze to taniej niż dołożenie kilkudziesięciu tys. do nowszego modelu. Zawsze warto się zastanowić. Ja jak mam chwilę słabości to myję samochód, patrzę i dochodzę do wniosku, że nic lepszego chyba nie znajdę.

Jeszcze małe uzupełnienie - auto kupiłem od pierwszego właściciela, kupione w polskim salonie, serwisowane regularnie najpierw u Smorawińskiego, później u Fusa, przebieg oryginalny 163k, obecnie prawie 224k.

Witam

Jak czytam takie posty, to również zaczynam wątpić w sens sprzedaży. Lubie swoje auto. Poprzednie BMW (E36 325i) do dziś wspominam i trochę żałuję że sprzedałem (głównie dlatego że było w perfekcyjnym stanie, wyglądzie i z małym przebiegiem, sportowe zawieszenie i sportowy wydech z prawdziwego zdarzenia)...no ale jak się chciało E46 diesla, dużo młodszego, to musiałem sprzedać dwa auta, sporo dozbierać i jeszcze nie mało pożyczyć.

http://chris99.fotosik.pl/

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg