Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cena u mnie nie jest głównym wyznacznikiem. Ale 70kzł za z3 to lekka przesada. Ustaliłem sobie, że jeśli znajdę ładną Emkę to dam max 60kzł - myslę, że jak na kilkunastoletnie auto to bardzo dużo pieniędzy.

Zaproponowałem gościowi od tej emki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13012933

60kzł. Gość (handlarz) chce min 65kzł. Na szczęście przyznał się, ze dostała w prawy przód i malował też kielich (to mnie najbardziej odstrasza) Ma ponoć też faktury na oryginalne części do naprawy auta. Powiedziałem, ze jak przyśle zdjęcia przed naprawą, numer Vin i szczegółowe zdjęcia auta i wszystko będzie git to wykładam 60kzł. Zdjęcia miały być wczoraj wieczorem....do teraz echo :duh:

a to auto jest zarejestrowane w PL?

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
  • Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak, zarejestrowane w PL

Houek, lampy po lifcie w tej eMie a listwy progowe przed liftowe, warto sprawdzic dokladnie czy ona juz jest z liftu czy tylko dostala lampy po dzwonie

Jak to sprawdzić? Vin mi coś powie?

Opublikowano
Cena u mnie nie jest głównym wyznacznikiem. Ale 70kzł za z3 to lekka przesada. Ustaliłem sobie, że jeśli znajdę ładną Emkę to dam max 60kzł - myslę, że jak na kilkunastoletnie auto to bardzo dużo pieniędzy.

Zaproponowałem gościowi od tej emki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13012933

60kzł. Gość (handlarz) chce min 65kzł. Na szczęście przyznał się, ze dostała w prawy przód i malował też kielich (to mnie najbardziej odstrasza) Ma ponoć też faktury na oryginalne części do naprawy auta. Powiedziałem, ze jak przyśle zdjęcia przed naprawą, numer Vin i szczegółowe zdjęcia auta i wszystko będzie git to wykładam 60kzł. Zdjęcia miały być wczoraj wieczorem....do teraz echo :duh:

Duś go o te foty jeszcze. Wóz wygląda konkretnie , może nie było z nim tak źle :)

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
ale cena...za taka kase to juz lepiej w temat palakow pojsc.
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

przeglądałem sobie trochę archiwalne tematy na forum i przypomniała mi się taka niebieska eMka:

http://e.autokrata.pl/a155/f2da07cd0021653646eea16f

auto staniało i zakupił je użytkownik forum: Piotrek199

później pisał, że musi ją sprzedać, ale nie wiem jak to się skończyło.

myślę houek, że mógłbyś się spytać.

a w tej srebrnej na ostatniej fotce nie za duża szpara?

malowany kielich odstrasza, a cena dość wysoka. zastanów się dobrze, może warto cierpliwie poczekać.

to auto i tak jeszcze pewnie postoi. ja bym się nie napalał.

wania: dotarłem do Twoich pierwszych postów jak poszukiwałeś 1.9 :mrgreen:

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano

ta niebieska ogladal Witek zanim kupil swoja, mowil ze na zdjeciach byla ladna w rzeczywistosci wywalone cale zawieszenie a przy eMce to juz troche wydatek nawet jak chce sie pojsc w gwint :roll:

bo na poczatku mial byc lansowoz - 1,9 - cabrio - LPG :8)

a teraz jest hmmmm rodzinne kombi ;)

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
przeglądałem sobie trochę archiwalne tematy na forum i przypomniała mi się taka niebieska eMka:

http://e.autokrata.pl/a155/f2da07cd0021653646eea16f

auto staniało i zakupił je użytkownik forum: Piotrek199

później pisał, że musi ją sprzedać, ale nie wiem jak to się skończyło.

myślę houek, że mógłbyś się spytać.

a w tej srebrnej na ostatniej fotce nie za duża szpara?

malowany kielich odstrasza, a cena dość wysoka. zastanów się dobrze, może warto cierpliwie poczekać.

to auto i tak jeszcze pewnie postoi. ja bym się nie napalał.

wania: dotarłem do Twoich pierwszych postów jak poszukiwałeś 1.9 :mrgreen:

Ten Piotrek199 napewno potem ja wystawil na allegro za 55k i tam stala nie za dlugo, chyba ze 2 tygodnie, wnioskuje ze poszla gdzies juz dawno. A zawieszenie ...no daj spokoj co to za koszt biorac po uwage koszt calego samochodu. Nawet gwinty juz stanialy i to te nie najgorszych firm, do ///M.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
pamietaj ze to bylo ponad rok temu. kupujac auto za 55k nie masz ochoty wrzucac jeszcze na zawieche nie wiadomo ile
Opublikowano
Moge sie zalozyc ze houek teraz zaluje jak cholera ze nie kupil tej za 39k co ogladal obok siebie :lol: ...mam racje ? :mrgreen:
Opublikowano
Moge sie zalozyc ze houek teraz zaluje jak cholera ze nie kupil tej za 39k co ogladal obok siebie :lol: ...mam racje ? :mrgreen:

a ona zdaje się za 35k była do oddania. niewykluczone, że sam bym się nią teraz zainteresował, wtedy miałem chyba dwie Zetki i trzecia do kolekcji to już by była lekka przesada. :lol:

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hehehe, myslę, że nie żałuje. Tam było do włożenia kupa pieniędzy, żeby ją uratować. Zepsuty Vanos (brak mocy i zgrzytanie), fuszera po naprawie przodu i tyłu (pękający lakier i szpachla), pomalowane za żółto zaciski hamulcowe, zniszczony dach i peknięta szyba w dachu itd. Nie lubię reanimować trupów...:)

Opublikowano

Hehehe, myslę, że nie żałuje. Tam było do włożenia kupa pieniędzy, żeby ją uratować. Zepsuty Vanos (brak mocy i zgrzytanie), fuszera po naprawie przodu i tyłu (pękający lakier i szpachla), pomalowane za żółto zaciski hamulcowe, zniszczony dach i peknięta szyba w dachu itd. Nie lubię reanimować trupów...:)

A nie myślałeś o tej czarnej uszkodzonej za ok 37tys?

Opublikowano

Aha ...no to lipa. Z tego co wtedy pisales to nie wynikalo ze jest z nia az tak zle ...ze szpachla peka i mocy nie ma. pisales ze jechala nie zle ...ale nie wazne juz jej nie ma.

A co do tej za 36k to nie koniecznie ta sama co w Pleszewie. A Warszafffffkkkaa pewnie i tak kupi. :mrgreen:

Opublikowano
te ceny eMek sa masakryczne, przeciez to stare auto ;)

Jakby na to patrzec z tej strony to M3 E30 jest dopiero masakra ...auta po prawie 25 lat , a bez 70k w kieszeni nie podchodz :mrgreen: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A nie myślałeś o tej czarnej uszkodzonej za ok 37tys?

Jasne. Rozmawiałęm ze sprzedającym 2 razy. Czekam na dokładne zdjęcia i numer VIN. Naprawić ją to żadnem problem, bo ponoć wystarczy nowe wzmocnienie, zderzak, 1 lampa przód, szyba drzwi bocznych i lusterko boczne. Do tego lakier, pewnie całego auta. Ponoć układ jezdny nienaruszony, sprzedający "zasuwał 250km\h" :) Zobaczymy....

Opublikowano
Sadze ze w malej kwocie sie nie zamkniesz chcac ja naprawic, szczegolnie jak bedziesz chcial to zrobic porzadnie...
Opublikowano

Aha ...no to lipa. Z tego co wtedy pisales to nie wynikalo ze jest z nia az tak zle ...ze szpachla peka i mocy nie ma. pisales ze jechala nie zle ...ale nie wazne juz jej nie ma.

A co do tej za 36k to nie koniecznie ta sama co w Pleszewie. A Warszafffffkkkaa pewnie i tak kupi. :mrgreen:

Ma 'lotke' pomalowaną na srebrno tak jak tamta, środek czarny i felgi te same. Myślę że to zbyt duży zbieg okoliczności. Zapomniałem o tym że również jest bezwypadkowa :mrgreen:

Opublikowano
Sadze ze w malej kwocie sie nie zamkniesz chcac ja naprawic, szczegolnie jak bedziesz chcial to zrobic porzadnie...

myślę że z opłatami to max 10tys, plusminus 2 tys.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

myślę że z opłatami to max 10tys, plusminus 2 tys.

Ja miałbym uprawiać druciarstwo? :) Ja liczę również z 10 tys, chyba, ze coś wyskoczy.....a znając życie zawsze mniejsza lub większa kucha wyskoczy:) Pojadę ją najwyżej obejrzec w przyszłym tyg i zdam relację.

Opublikowano
Opublikowano

Drogo jak wuj ... no i od czeszkow kupowac auto ...daj spokoj w naszym kraju jest juz dostatecznie duzo szpachlu (jak to mawiaja handlarze). Mysle ze pepiki naprawiaja auta w takim samym stylu jak polscy handlarze.