Skocz do zawartości

BMW 520 RAZ JEDZIE RAZ SIE DŁAWI !PROSZE O POMOC

Adekosek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie mam bmw 520 24v .Mam taki problem ze jezeli mam powyzej 20 litrów paliwa jedzie normalnie a jak mniej to dłąwi sie... Strasznie niemoge ruszyc czasem z miejsca i podjechac pod góre dosyc czesto tak jest .Sprawdzilem wczoraj pomke slychac ze chodzi idealnie wszystkie bezpieczniki sprawdzilem niemam pojecia co moze byc... Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi z góry dziekI ! A Moze Filtr Paliwa?

A jak ten smok od pompy wygląda?? Mogłbym prosic o jakies wskazówki wiem ze pompa paliwa jest w bagazniku bo wczoraj sprawdzalem czy chodzi ;p tez mi sie wydaje ze filtr paliwa niema nic do tego bo bylo by non stop zle a jest tylko zle jak jest ponizej 20 litrów paliwa nie spie na pieniadzach i nie tankuje codziennie po 20 litrów narazie auto stoi pod domem puki tego nie zrobie .

• Zasłużeni forumowicze

Albo pompa mało wydajna albo filtr numer 7 pzrypchany,Filtr paliwa ten obok baku dawno wymieniałeś?Koszt to 20zeta a sporo wyjaśni.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=16_0189&hg=16&fg=05

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.

Nie wymienialem mam ją od 3 dni.. kolega ją mial jezdzil nia non stop ale mial powyzej 20 litrów paliwa a chcem zeby normalnie chodzila .Wczoraj myslalem ze zabraklo paliwa dolalem przed chwila za 20 zl i wogole nie chciala odpalic odpalila ale bardzo ma niskie obroty i gasnie daje gazu to wogole nie reaguje chyba calkowicie cos sie rozjebalo za przeproszeniem .Bd musial ten filtr wymienic skoro taki tani jest . Zamienilem sie z kolega za golfa II starego oplacalo mi sie on potrzebowal 500 zl to sprzedal moj sprzet z golfa . A bmw 1993 rok klima podgrzewane fotele itp chcem ją doprowadzic do jakiegos normalnego stanu zebym mógł smiało jezdzic zawieszenie igła silniczek tez tylko te mulenie a teraz tak jak napisalem wyzej odpalila ledwo i male obroty nie reaguje na gaz i gasnie :( :( :( :(