Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam 3 szuki e32 na czesci

735i r87

735i r88 z tej juz nieweiele zostalo

735ia r90 kompletna oprucz skor i silnika

gdybyscie czegos potrzrebowali smialo piszcie silniki juz sprzedane ale moze cos innnego jest potrzebne

Opublikowano

witam

ja potrzebowałbym węża do chłodnicy (tego górnego który na połowie długości ma trójnik ) do 735 lub 730 r6

i prawy halogen do zderzaka :wink:

Opublikowano
trzeba mi wąż nr 1 ten największy z rysunku . . . a w jakim te węże są stanie ??? wiadomo że nie oczekuję nówki ale starej sparciałej szmaty nie ma co zakładać . . .
Opublikowano
Witam potrzebuję tak zwany miecz do sterowania wentylatorem do E32 735 bez klimatyzacji Siemens, czy jest coś takiego i jaka cena?
Opublikowano
nie mieczyk juz sprzedany podpowiem jedynie zebys pytał na allegro jesli ktos ma nagrzewnice wystawiona ale cena okolo 200 bedzie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witaj masz może tarczę sprzęgła do BMW 730 PASUJE OD 735.W mojej koło zamachowe jest dwumasowe.Jeżeli masz to jestem zainteresowany.
Opublikowano
zalezy co potrzeba skrzynie biegow manulal juz sprzedana w zasadzie tylko wal napedowy jesli jest inny i ewentualnie jakies rzeczy o ktorych nie wiem ze sa potzrebne do przerobki
Opublikowano
potrzebuje lampe lewa tylnia patrzac od tylu auta, jesli one sa czarne (dokladny kolor lakieru bym podal) to bym cale drzwi wzial prawe tylne oraz szybe przednia jesli w miare ladna jest prosze o wycene na PW wraz z kosztami przesylki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.