Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zapewne już ktoś spotkał się z tym problemem w związku z tym proszę o pomoc. Po wypaleniu płyty DVD z utworami mp3 odtwarzacz widzi tylko 256 utworów. Zapewne jakiś PM/analityk/programista w 2005/6 roku nie przewidzial iż można na DVD wrzucić więcej.

Może jest dostępny jakiś upgrade?

BMW e90 320d 2005

Pozdrawiam

Arek

Opublikowano
Nawigacja po więcej niż 256 utworach była by i tak wielce męcząca. Nikt w BMW chyba nie wpadł, że ktoś by mógł mieć taką potrzebę. Podziel na katalogi i po kłopocie. U mnie działa.

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]

Opublikowano

Podział na katalogi był pierwszą rzeczą którą zrobiłem. Jak również: sprawdzenie długości nazwy pliku, katalogu, wykluczenie polskich znaków oraz wszelkiej maści znaków specjalnych. Czy w katalogach czy bez wychodzi 256 utworów.

Co do zasadności limitu 256 utorów na płytę DVD to nadal uważam to za debilizm gdyż dajać użytkownikowi 4,7GB a wersji dual-layer 8,5 GB powierzchni i przy założeniu że utwór mp3 ma średnio 3,5MB to daje ~1342 utworów na DVD i ~2428 utworów na płycie DVD-DL.

Co do tego czy jest to uciążliwet jest to problem tego co zdecydował się na nagranie takiej płyty.

Odpowiedź "u mnie działa" jest raczej średnio pomocna.

Widać trza jechać do ASO po jakiś upgrade.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam navi bussines i czytnik DVD. Zgrałem płytę z katalogami na której obecnie mam ok 1200 utworów (prawie pełna) i wszyskie czyta. Zatem dokładnie sprawdź czy Twój program do nagrywania pozostawił utwory w katalogach i jesli wszystko dobrze nagrałeś (katalogi powinny być widoczne na ekranie navi), to nie powinno być problemu. Jesli nadal jest to chyba wina softu navi.
Opublikowano

Odpowiedź "u mnie działa" jest raczej średnio pomocna.

Sądziłem, że osoba, której próbuje pomóc nie ma problemów ze zrozumieniem czytanego tekstu. Jednakże myliłem się.

Zauważyłem także bardzo dziwną postawę, jak na kogoś, kto chce, żeby mu pomóc.

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]

Opublikowano

Sądziłem, że osoba, której próbuje pomóc nie ma problemów ze zrozumieniem czytanego tekstu. Jednakże myliłem się.

Zauważyłem także bardzo dziwną postawę, jak na kogoś, kto chce, żeby mu pomóc.

aż boje się pisać :8) upewnij się że sa to pliki mp3 a nie mpeg4. Folderów nagranych w m4a wogóle nie czyta.