Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem swiezy w tym aucie, klima auto rozszezona - cokolwiek to znaczy, strona kierowcy grzeje bez problemow a od strony pasazera tylko zimny nadmoch, probowalem juz roznych ustawien na idrive ale bez rezultatu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jestem swiezy w tym aucie, klima auto rozszezona - cokolwiek to znaczy, strona kierowcy grzeje bez problemow a od strony pasazera tylko zimny nadmoch, probowalem juz roznych ustawien na idrive ale bez rezultatu.

od kiedy tak jest? dolewales płynu chłodzącego na ciepłym silniku? tak w ciemno to stawiam na zapowietrzony układ

Opublikowano
wszystko bylo ok jakies dwa tyg temu, plynu jeszcze nie dolewalem wcale, kupilem ja trzy tygodnie temu, sprawdze odpowietrzenie, dzieki
Opublikowano

A wiecie,że w E-60 nie ma odpwietrzników? !Układ niby sam sie odpowietrza. Przy montażu lpg wylało sie duzo płynu. Po montażu uzupełnili płyn, a po dojezdzie do domu (3km)dolałem jeszcze litra i poziom był już ok.

Pomanipuluj w ustawieniach zimne max nastepnie ciepłe max. Moze cos sie zawisiło.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Nie ma m pojecia, czy poprzednik nie dolewal plynu do chlodnicy przy pracujacym silniku, ale ogrzewanie "wrocilo" po resecie komputera, zostalo to zrobione po naprawie przednich czujnikow parkowania a przy okazji pomoglo z ogrzewaniem, dzieki wszystkim za podpowiedzi.