Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam straszny luz na przednim lewym kole. Lozysko do wymiany...Mam pytanie. Czy wymienia sie same lozysko czy razem z piasta? Jaki jest koszt nowego lozyska, bo jakos nie moge nigdzie namierzyc ceny... Przerabial juz ktos ten temat?

PS. Nie mam ABS'u

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
ok 250 pln - wymienia sie cale z piasta. Ale poszukaj uzywanej, za 100 pln dostaniesz kompletnego McPersona :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

I tak zrobie... :wink:

dzieki, pozdrawiam

SPRZEDAM:

Cały komplet, nowa!

Tanio!

Opublikowano

witam... z używką się zastanów, możesz trafić na coś gorszego. ale od ciebie zależy co zrobisz.

ja kupiłem łożysko ( występuje razem z piastą) zapłaciłem 174zł wymieniłem sam i jeżdzi...

Opublikowano

no na nic gorszego pewnie nie trafi :) skoro jego ma juz luzy - z reszta jak bedzie kupowal to przeciez nie trudno ocenic stan.

Pozdrawiam

P.S. 170 pln to tanio. Naprawde dobra cena.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Wiadomo ze nowe to nowe :!: Nie powinnienem miec wiekszego problemu ze znalezieniem "dobrej" uzywki...

Samochod bede na dniach chcial sprzedac, wiec nie usmiecha mi sie kupowac nowego lozyska :twisted:

PS. Wymiana 40pln, z reguly z lozyskiem jest troszeczke zabawy...

SPRZEDAM:

Cały komplet, nowa!

Tanio!

Opublikowano

Wymieniales sam? Duzo roboty? Ile Tobie to zajelo czasu?

Ceny faktycznie maja dobre... :twisted2:

SPRZEDAM:

Cały komplet, nowa!

Tanio!

Opublikowano
nie wymienialem sam, nie robilem tego nigdy i nie chcialem eksperymentowac, pojechalem do mechanika i podpatrzylem jak on to robi... roboty nie wiele, jemu zajelo to pol godzinki :wink:
Opublikowano

Rada jest zawsze jedna, nowe czesci, przynajmniej te od ktorych zalezy nasze i innych bezpieczenstwo.

Wymien na nowke, bo nie zawsze nasz pewnosc ze sprzedasz nastepnego dnia samochod, albo sprzedaj z tym felerem, i powiedz o tym przy sprzedazy, raczej zyskasz w oczach nowego nabywcy.

Ja bym tak zrobil. Pozdrawiam.