Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pokrowce miał mój dziadek w polonezie, powinny jeszcze gdzieś leżeć w garażu. Jak znajdę to się możemy dogadać.

Jedynie może brakować koca ala tygrysia skóra na tylną kanapę. Gratis za to dołączę matę z koralików w drewnie :duh:

Pytasz o opinie, moja jest negatywna. U mnie taka barania papa na pewno nidy nie zagości.

O cenę możesz zapytać w ASO.

Opublikowano
Tak patrze i patrze na nie, i raczej zgodze sie z twoja opinia. Pytalem sie o te pokrowce, bo po ledwo rozpoczetej zimie skora na moich fotelach wyglada tragicznie i zaczalem sie zastanawiac nad jakas alternatywa. :?

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Moze na zywo to wygląda lepiej bo na zdjęciu faktycznie jak z Fiata 125p z przed kilkunastu lat
Opublikowano
Jeśli piszesz, że skóra zmęczona, to warto dać do odświeżenia lub całkiem do wymiany. Koszt nowej skóry nie mały (choć myślę, że te baranice też tanie nie są) ale masz porządnie i spokój na długo. Przykrywać skórę narzutą lub nawet jakimś szytym na miarę pokrowcem wydaje mi się nie trafione.
Opublikowano
Też jestem na etapie szukania jakichkolwiek pokrowców na siedzenia - mam w środku jasny welur i w zimie nie fajnie to wygląda. Ale jak na razie nic nie znalazłem, nic co by pasowało do auta. Skończy się to oddaniem do czyszczenia na wiosnę. Ale futerko ekstra :lol:
Opublikowano (edytowane)

Buahahahahah bez kitu tanim PRL zajeżdża, gdzież takie futra do BMW :D, jak przeglądałem tąstronę zastanawiałem się kto to kupuje ;) heheh

Kolego z pokrowcami to lepiej udaj się do jakiegoś tapicera zrobi Ci konkret pod fotel. :cool2: I za dobrą kasę.

Pzdr.

Edytowane przez eXiDe
Opublikowano

Tragedia :shock: Lepiej zrób tak jak radzi eXiDe - w razie czego mam namiar na dobrego, sprawdzonego tapicera, z tym, że w Warszawie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie no, pokrowce pierwsza klasa, mówię poważnie, gdybym miał 70 lat to pewnie bym je kupił.

Przecież to towar dla określonego grona odbiorców, raczej nie dla nas ;).

Opublikowano
A skąd wiesz ile kolega AndiT ma lat? Bez dyskryminacji proszę :)

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]