Skocz do zawartości

330d - sprzedane.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj klient zabrał 330d. Spedziłem cudowne dwa lata w tym samochodzie. Jednak teraz czas benzynkę. Niestety nie bedzie to BMW, bo ciężko znaleźć 330xi w Pl. Prawdopodobnie bedzie to A**I :D Nie mam zamiaru was opuszczac, bo chętnie podzielę się wiedzą ale będę zaglądał rzadziej. Oby wam Bawarki słuzyły jak mi. To super samochody. Ale nie maja napędu quattro. :D Trzymajcie się Ciepło.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Zdrada - jak nic :mrgreen:

Oby Ci szybko obrzydł tani dizajn ałdi ;P

A 330xi po prostu szukać Ci się nie chce :search:

Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy czymkolwiek by to nie było. Oby nowy właściciel otaczał Twoją lalkę wystarczającą uwagą.

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
audik w quattro w benzyce nie brzmi źle, jedynie duzzoo pali!

:mrgreen: taaa a BMW 3x mniej :mrgreen:

powodzonka z nowymi wynalazkami :) abyś też był zadowolony

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

Kurcze, super miałeś tą swoją 330dTA...

ale Audi + quattro to również klasa.

Gdybym miał zmieniać teraz auto, chciałbym, żeby to było A4 B7 3.0TDI Q, ewentualnie A6 3.0TDI Q, lub A6 2.0TFSI Q. Wszystkie Avanty w tiptronicu :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano

Zadnych diesle anymore:

http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Audi-S4-Engine-1024x768.jpg

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano (edytowane)

Czyli będzie "rył przodem" :wink:

Joke, fajna zmiana, sam chętnie bym się przesiadł na S4 ze względu chociażby na dzwięk V8 oraz quattro :)

Edytowane przez Burner
E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano

M330d, możesz napisać jak długo sprzedawałe auto? Śledziłem początkowo Twój wątek o sprzedaży, potem już nie, odkąd pisałeś, że chyba jednak nie sprzedasz. Interesuje mnie czas od pierwszego ogłoszenia do sprzedaży, ilość wystawionych ogłoszeń i jeśli możesz, to również różnica w pierwotnej planowanej cenie, a cenie końcowej (oczywiście nie pytam za ile poszła, tylko ile musiałeś opuścić).

Ciekawi mnie, czy łatwiej znaleźć naiwnego co kupi parcha i będzie raz w tygodniu u mechanika, czy zadbane i wyposażone auto w odpowiedniej cenie. Bo obstawiam razcej to pierwsze.

Opublikowano
Zadnych diesle anymore:

Mniam, mniam. Reszta to pikuś..

BTW Przy takiej konkurencji 330xi to popierdółka...

Opublikowano

Ogłaszałem się jesienią tylko na dwóch forach, żadnego allegro. Było dużo telefonów, jednak nikt nie wpadł na oględziny. Potem jak wiesz odpuściłem sprzedaż. W grudniu odezwał się ktoś kto czyta fora, z pytaniem czy nie sprzedam wozu. Trochę się wahałem... klient przyjechał, obejrzał, uklęknął przed nią :norty: . Za tydzień wrócił i kupił. Wg mnie sprzedałem za małą wartość w stosunku do poczynionych inwestycji i jej stanu. Było to mniej jak 47.000 ale troszkę więcej jak 44.000. Taka średnia allegrowa.

BTW. Jak na razie każdy wóz sprzedaje pierwszemu oglądającemu.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
ja bede sprzedawal swojego sztrucla w marcu; jest o 1,5 roku mlodszy i dobre wyposażenie i ma niestety silnik 2.0D to pogonie go handlarzowi, nie jestem dobrym sprzedawca i nie mam cierpliwosci i czasu, watpię żebym dostał 40 tys zł. wg eurotaxu jest wart 47 tys zł a rok temu był wart 43,5 tys zł, czyli wg. eurotaxu zamiast stanieć to zdrożał :shock:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Zadnych diesle anymore:

Chyba Ci Kubica musiał o BMW dużo złego nagadać :mrgreen: :mrgreen:

Fajny sprzęt.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Pokażcie mi 330xi , do 5X.000 PLN a się zastanowie.

Poza tym miało być 1.8t lub 2.0tfsi quattro. Nie ma , jest S4 za dobrą kasę to łykam. Dokupię do tego za rok 120d.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Członkowie klubu
Opublikowano

Namów Jakuba, żeby Ci sprzedał :mrgreen:

a jedyneczka fajna jest ;) i też w kombi :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

M330d - przeskok z BMW na VAG to nie jest w gruncie rzeczy duza zmiana (w sensie, ze podobna technologia od ludzi mowiacych "drutem kolczastym" :P)

A nie korci Cie sprobowac jakiegos japonskiego wytworu :?:

P.S.

Pytam z czystej ciekawosci - nie mam na celu wszczynac klotni na temat "japonskie lepsze niz niemieckie czy na odwrot"! :nienie:

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

Opublikowano
Pokażcie mi 330xi , do 5X.000 PLN a się zastanowie.

Poza tym miało być 1.8t lub 2.0tfsi quattro. Nie ma , jest S4 za dobrą kasę to łykam. Dokupię do tego za rok 120d.

ja smigałem s4 przez rok autko z 2003 roku 340koni powodowało u mnie duzego rogal :lol: a u niektórych pasazerów strach w oczach :shock: zwłaszcza podczas przyspieszania najwieksza (moja a nie auta) predkosc to ponad 280km/h najwieksze zuzycie paliwa prawie 20 l/100 km ale oczywiscie srednie

Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano
Ja szukalem ponad rok Audi czarnej w kombi w dieslu, ale znalazla sie e46'ka i puki co marka VAG odeszla na dalszy plan. Nastepna bedzie e60 RWD lub 4 kopytka. Jakos przedni naped poszedl w odstawke :)
Opublikowano
Ktoś kiedys powiedział że na RWD psiaczą tylko Ci co nigdy nie jeździli z takim napędem albo po prostu nie umieją jeździć. A Ci co raz spróbowali RWD już nie chcą tego zmieniać. chyba coś w tym jest :)
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
RWD fajna sprawa ale uwierz mi quattro w audi to po prostu bajka a z silnikiem 4.2 jeszcze lepsza bajka silnik bez wad i bardzo dobrze znosi gaz takze nie trzeba placic tyle za paliwko na forum audi polecaja w manualu bo w tiptronicu to nie jedzie hehe :mrgreen:

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

Opublikowano
Ktoś kiedys powiedział że na RWD psiaczą tylko Ci co nigdy nie jeździli z takim napędem albo po prostu nie umieją jeździć. A Ci co raz spróbowali RWD już nie chcą tego zmieniać. chyba coś w tym jest :)

Oj coś w tym jest to fakt, ja też czasami bluzgam ten tylny napęd szczególnie w taką pogodę jak teraz.. ale było E46... miało być Audi, a w końcu kupiłem E90 :) i tak rok minął i jest dobrze :)

Pzdr.