Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wczoraj z pod bloku ukradli mi dwa lusterka zewnętrzne, normalnie wszystko wylamali a kable poucinali!! Koszt w serwisie 8800 zl :shock:!!! W sumie moglem miec uzywane, komplet plus montaz za 2000 zl ale stwierdzilem ze po cos w koncu mam to ubezpieczenie!!!
Opublikowano
Pewnie mu polecą ale i tak wyjdzie do przodu. Ja za OC/AC zapłaciłem 10tyś zł ze zniżkami 10% rok temu. Za kilka dni mając 20% zniżek mam zapłacić 12tyś bo w góre poszly ubezpieczenia. Jeśli nawet zabraliby mi 10 czy 20 % to i tak się opłaca za 8800zł . Wszystko zależy od kwoty, jeśli naprawa kosztowałaby 500zł to nie opłaca się ruszać ubezpieczenia.
Opublikowano

Astro,

zmien ubezpieczyciela. Jezdzimy tym samym i pakiet OC/AC/NW kosztuje 5.800.

Możesz spokojnie wypowiedzieć obecną umowę ubezpieczniową i kupić tańszą.

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Astro,

zmien ubezpieczyciela. Jezdzimy tym samym i pakiet OC/AC/NW kosztuje 5.800.

Możesz spokojnie wypowiedzieć obecną umowę ubezpieczniową i kupić tańszą.

pozdrawiam,

Marcin

13-go konczy mi sie umowa ... babka w ubezpieczeniach sprawdzala oferty hestii, cigny i pzu no i pzu wyszlo najtaniej. mam tylko 20% znizki , brak rodziny , prawko 2 lata :( ... jakies pomysly ?

Opublikowano

Liberty albo Link4. Znajdz kogoś, kto już jest tam ubezpieczony i powołaj sie na jego polisę, to jeszcze cos utargujesz.

I pamiętaj, że możesz się targować o ostateczną kwotę.

pozdrawiam,

Marcin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
mi w PZU powiedzieli OC + AC 4500zł

a dostałem w Mbanku za 2500 OC + Ac + NW + Asistance :D

E53 2003r

Ile masz zniżki ? I na ile opiewa suma ubezpieczenia ?

U mnie zniżki 20%, ubezpieczenie na 100tyś , no i zapłaciłem 9k zł :(

Opublikowano

Astro widzę że ciągnie Ci do góry cenę to ża masz 2 lata prawko, z tego co wiem to trzeba miec conajmniej 3 lata, ale sprawdź sobie ile zapłacisz w mbanku, na stronie można to sprawdzić, ja mam tam ubezpieczone klilka samochodów jest bardzo wygodnie i tanio, osobiście polecam, można tam wybrać kilka ubezpieczycieli dla mojej X5 wyszło najtaniej w "Benefia", na szczęście jeszcze nie musiałem korzystać z wypłaty odszkodowania więc nie powiem Ci jak sprawnie się to odbywa. Ale reszta OK, polisę dostaniesz mailem OC zaraz, a AC na następny dzień.

Pozdrawiam

Opublikowano
Sprawdzałem już prawie wszędzie, no i ceny jak zwykle 8-15k zl ... muszę być cierpliwy lub kolejne auto na współwłaściciela wziąć :)